Başsavcı Kaya, Düşünce Kuruluşunu ziyaret etti

GÜNDEM 03.04.2017 - 18:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3924+ kez okundu.
 

Başsavcı Kaya, Düşünce Kuruluşunu ziyaret etti

Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Genel Merkezi Giresun'da bulunan Karadeniz Düşünce Kuruluşunu ziyaret etti.
Ziyarette Düşünce Kuruluşu Başkanı Erol Ayar ve Başkan Yardımcısı Uğur Özdemir tarafından karşılanan Başsavcı Ozan Kaya daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Giresun Düşünce Kuruluşu Başkanı Erol Ayar, Başsavcı Ozan Kaya’ya kuruluş ile ilgili bilgi sundu. Ayar ayrıca Başsavcı Kaya’ya ayrıca teşekkür ederek, "Yoğun programları ve çalışmaları var bu yoğunlukta bizlere zaman ayırdığı için bilhassa teşekkür ederim" dedi.Başsavcı Ozan Kaya davete memnuniyetle icabet ettiğini belirterek, özellikle 15 Temmuz darbe girişimi, Devlette Fetullahçı Terör Örgütü yapılanması, bu kapsamda bu güne kadar yapılan çalışmalar, bu çalışmalarda gelinen son durum, Giresun’a yapılacak olan yeni Adliye Sarayı hakkında düşünce kuruluşu üyelerine bilgi verdi.Yaklaşık 2 saat süren sohbetin ardından Başsavcı Kaya, daha sonra anı defterini imzaladı. Düşünce Kuruluşu üyelerini böyle bir kuruluş etrafında bir araya geldikleri için ayrı ayrı tebrik etti. Aile fotoğrafı çekiminin ardından Başsavcı Ozan Kaya kuruluştan ayrıldı. Ziyarete Düşünce Kuruluşun Genel Sekreteri Mimar Orhan Aydın, Genel Sayman Bankacı Fatih Mahmutoğlu, Üyeler Elektrik Elektronik Mühendisi Ümit Aydın, İş Adamı Ümit Kavak, Elektrik Elektronik Mühendisi Ozan Ayhan, İnşaat Mühendisi İlyas Kurt, Mimar Sinan Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Sarı, Sercan Düdükçü ve Kuruluş Basın sorumlusu Hüseyin Akkaya katıldılar. 
Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Genel Merkezi Giresun'da bulunan Karadeniz Düşünce Kuruluşunu ziyaret etti.
Ziyarette Düşünce Kuruluşu Başkanı Erol Ayar ve Başkan Yardımcısı Uğur Özdemir tarafından karşılanan Başsavcı Ozan Kaya daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Giresun Düşünce Kuruluşu Başkanı Erol Ayar, Başsavcı Ozan Kaya’ya kuruluş ile ilgili bilgi sundu. Ayar ayrıca Başsavcı Kaya’ya ayrıca teşekkür ederek, "Yoğun programları ve çalışmaları var bu yoğunlukta bizlere zaman ayırdığı için bilhassa teşekkür ederim" dedi.
Başsavcı Ozan Kaya davete memnuniyetle icabet ettiğini belirterek, özellikle 15 Temmuz darbe girişimi, Devlette Fetullahçı Terör Örgütü yapılanması, bu kapsamda bu güne kadar yapılan çalışmalar, bu çalışmalarda gelinen son durum, Giresun’a yapılacak olan yeni Adliye Sarayı hakkında düşünce kuruluşu üyelerine bilgi verdi.
Yaklaşık 2 saat süren sohbetin ardından Başsavcı Kaya, daha sonra anı defterini imzaladı. Düşünce Kuruluşu üyelerini böyle bir kuruluş etrafında bir araya geldikleri için ayrı ayrı tebrik etti. Aile fotoğrafı çekiminin ardından Başsavcı Ozan Kaya kuruluştan ayrıldı. Ziyarete Düşünce Kuruluşun Genel Sekreteri Mimar Orhan Aydın, Genel Sayman Bankacı Fatih Mahmutoğlu, Üyeler Elektrik Elektronik Mühendisi Ümit Aydın, İş Adamı Ümit Kavak, Elektrik Elektronik Mühendisi Ozan Ayhan, İnşaat Mühendisi İlyas Kurt, Mimar Sinan Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Sarı, Sercan Düdükçü ve Kuruluş Basın sorumlusu Hüseyin Akkaya katıldılar. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.