ESNAF MUTLU, VATANDAŞ DERTLİ

GÜNDEM 30.03.2017 - 17:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2789+ kez okundu.
 

ESNAF MUTLU, VATANDAŞ DERTLİ

Hükümet Caddesi'nin yeni görüntüsü vatandaşları kendine hayran bırakırken, araç trafiğine kapatılıp yaya trafiğine açılması için anket yapılması cadde üzerinde ki esnafları sevindirdi fakat vatandaşların tepkisine neden oldu.
Bulancak’ta Hükümet Caddesi üzerinde baskı beton ve kaldırım çalışması yapan Bulancak Belediyesi caddenin trafiğe açılıp açılmaması gerektiğini internet sitesinden yaptığı anketle vatandaşa soruyor. Çalışmalar sebebiyle bir süredir zaten trafiğe kapalı olan yol, o bölgede trafik keşmekeşi yaşanmasına neden oluyor. Bölge esnafının caddenin araç trafiğine kapatılmasını istediği öğrenilirken, ana cadde olan yolun yaya trafiğine açılacak olması vatandaşları tedirgin etti.Anketten ne çıkar bilinmez ama eğer bu alan trafiğe kapatılıp, yaya trafiğine açılırsa Bulancak park yüzünden çektiği onca sıkıntının kat ve kat fazlasını çekeceğe benziyor.Geçtiğimiz yıl yapılan anket sonrası Atatürk Caddesi tek yönlü olarak açılmış Bulancak çıkışı olmayan bir ilçe haline dönmüştü. Araç fazlalığı nedeniyle park sıkıntısı da yaşanması, ilçe de trafiği içinden çıkılmaz bir duruma düşürmüştü.Birde merkez konumunda bulunan bu caddenin araç trafiğine kapatılarak, yaya trafiğine açılması ortalığı iyice karıştıracağa benziyor.Yapılan caddenin güzelliğine hayran kalan hem yaya yolunun hemde araç yolunun bu haliyle ilçeye değer kattığını söyleyen bazı vatandaşlar, bu tür bir anket yapılmasına bir anlam veremediklerini belirtirken, "İlçede trafik sıkıntısı bir hayli fazla. Araç parkları insanları canlarından bezdiriyor. Lakin bu caddenin araç trafiğine kapatılıp, yaya trafiğine açılması hem ilçede zor anlar yaşatacak, hem de ulaşım zorluğu yaşatacaktır" dediler.  
Hükümet Caddesi'nin yeni görüntüsü vatandaşları kendine hayran bırakırken, araç trafiğine kapatılıp yaya trafiğine açılması için anket yapılması cadde üzerinde ki esnafları sevindirdi fakat vatandaşların tepkisine neden oldu.
Bulancak’ta Hükümet Caddesi üzerinde baskı beton ve kaldırım çalışması yapan Bulancak Belediyesi caddenin trafiğe açılıp açılmaması gerektiğini internet sitesinden yaptığı anketle vatandaşa soruyor. Çalışmalar sebebiyle bir süredir zaten trafiğe kapalı olan yol, o bölgede trafik keşmekeşi yaşanmasına neden oluyor. Bölge esnafının caddenin araç trafiğine kapatılmasını istediği öğrenilirken, ana cadde olan yolun yaya trafiğine açılacak olması vatandaşları tedirgin etti.
Anketten ne çıkar bilinmez ama eğer bu alan trafiğe kapatılıp, yaya trafiğine açılırsa Bulancak park yüzünden çektiği onca sıkıntının kat ve kat fazlasını çekeceğe benziyor.
Geçtiğimiz yıl yapılan anket sonrası Atatürk Caddesi tek yönlü olarak açılmış Bulancak çıkışı olmayan bir ilçe haline dönmüştü. Araç fazlalığı nedeniyle park sıkıntısı da yaşanması, ilçe de trafiği içinden çıkılmaz bir duruma düşürmüştü.
Birde merkez konumunda bulunan bu caddenin araç trafiğine kapatılarak, yaya trafiğine açılması ortalığı iyice karıştıracağa benziyor.
Yapılan caddenin güzelliğine hayran kalan hem yaya yolunun hemde araç yolunun bu haliyle ilçeye değer kattığını söyleyen bazı vatandaşlar, bu tür bir anket yapılmasına bir anlam veremediklerini belirtirken, "İlçede trafik sıkıntısı bir hayli fazla. Araç parkları insanları canlarından bezdiriyor. Lakin bu caddenin araç trafiğine kapatılıp, yaya trafiğine açılması hem ilçede zor anlar yaşatacak, hem de ulaşım zorluğu yaşatacaktır" dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.