Tahsin Paşa, Giresun'a geldi

GÜNDEM 27.03.2017 - 16:50, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:26 3378+ kez okundu.
 

Tahsin Paşa, Giresun'a geldi

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Hukukçu, yazar ve oyuncu olarak tanınan Bahadır Yenişehirlioğlu'nu ağırladı.
TRT 1’de devam eden 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinde 'Saatçi Hüsnü', ve  'Payitaht Abdülhamit' dizisinde Tahsin Paşa’yı canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu son romanı 'Kara Güneş' üzerine 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi. 15 Temmuz sürecini anlatan kitabı ve süreçle ilgili yaşadıklarını öğrencilerle paylaşan Bahadır Yenişehirlioğlu’na  Okul Müdürü Salih Uzun, bu yoğunluk içerisinde zaman ayırarak, birikimlerini öğrencilerle paylaştığı  için teşekkür etti. Program sonunda çok sayıda öğrenci aldıkları kitabı yazarına da imzalatma imkanı da buldular.
15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Hukukçu, yazar ve oyuncu olarak tanınan Bahadır Yenişehirlioğlu'nu ağırladı.

TRT 1’de devam eden 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisinde 'Saatçi Hüsnü', ve  'Payitaht Abdülhamit' dizisinde Tahsin Paşa’yı canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu son romanı 'Kara Güneş' üzerine 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.

15 Temmuz sürecini anlatan kitabı ve süreçle ilgili yaşadıklarını öğrencilerle paylaşan Bahadır Yenişehirlioğlu’na  Okul Müdürü Salih Uzun, bu yoğunluk içerisinde zaman ayırarak, birikimlerini öğrencilerle paylaştığı  için teşekkür etti. Program sonunda çok sayıda öğrenci aldıkları kitabı yazarına da imzalatma imkanı da buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.