'Erbakan'ı Seven, D-8'e Sahip Çıkar!'

SİYASET 27.03.2017 - 16:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3278+ kez okundu.
 

'Erbakan'ı Seven, D-8'e Sahip Çıkar!'

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Öztürk...
..."Terör mensuplarını barındıran Avrupa’nın ikiyüzlü tavrının, çifte standartlı uygulamalarının son yaşanan Almanya, Avusturya ve Hollanda krizleriyle bir kez daha görüldüğüne vurgu yaparak, Avrupa’nın ülkemize karşı sergilediği tutum çifte standarttır, ikiyüzlülüktür. Asla kabul edilemez. Avrupa, Avrupa’dır" dedi. Hükümetin Avrupa’da artık kampanya yapmayacağını açıklamasına da değinen Öztürk, "Bunu, çifte standartlı Avrupa’nın, oradaki Müslümanların hayatını zehir edecek adımları atmalarına fırsat vermeden önce yapsaydınız ya! Bu kadar zarar verdikten sonra, oradaki insanları hırpalattıktan sonra, bakanlarımızı onların karşısında üzücü durumlara maruz bırakmadan önce bu kararı verseydiniz ya" dedi. Öztürk, Hükümetin bugün Avrupa ile krizi körüklemesine karşın, 2014 yılında Almanya ile yapılan, bu ülkenin Türkiye’deki elçi ve konsolos ailelerinin Türkiye’de çalışma ve ticaret yapma izni almasına dair anlaşmanın geçen hafta Meclis’ten geçirilip, 21 Mart tarihinde Resmi Gazete’ de yayınlaması çelişkisine dikkat çekerek, "Hem Almanya ile kriz, hem anlaşma nasıl oluyor?" diye sordu. İktidardan laf değil icraat beklediklerini söyleyen Öztürk, önemli olan batı’nın değil, Türkiye olarak bizim ne yapacağımızın bilinmesi ve uygulamaya sokulması gerektiğinin altını çizerek, "Lafla yetinip bunu miting meydanlarında referandum malzemesi mi yapacağız yoksa milli bir mesele olarak ele alıp somut adımlar mı atacağız!  Avrupa, hak ve hukuktan anlamaz, tek bildikleri menfaatleridir diyoruz. İşte gerçek yüzlerini gördünüz. O halde soruyorum. AB’ye gireceğiz diye Kıbrıs’ı pazarlık konusu yapmaktan vaz geçecek misiniz? En önemlisi D-8’leri harekete geçirecek misiniz? İşte bunu yapın bütün gücümüzle yanınızdayız. Sizinle birlikteyiz. Aksi halde biz bu tiyatroda yokuz, bilesiniz" diye konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Öztürk...

..."Terör mensuplarını barındıran Avrupa’nın ikiyüzlü tavrının, çifte standartlı uygulamalarının son yaşanan Almanya, Avusturya ve Hollanda krizleriyle bir kez daha görüldüğüne vurgu yaparak, Avrupa’nın ülkemize karşı sergilediği tutum çifte standarttır, ikiyüzlülüktür. Asla kabul edilemez. Avrupa, Avrupa’dır" dedi.

Hükümetin Avrupa’da artık kampanya yapmayacağını açıklamasına da değinen Öztürk, "Bunu, çifte standartlı Avrupa’nın, oradaki Müslümanların hayatını zehir edecek adımları atmalarına fırsat vermeden önce yapsaydınız ya! Bu kadar zarar verdikten sonra, oradaki insanları hırpalattıktan sonra, bakanlarımızı onların karşısında üzücü durumlara maruz bırakmadan önce bu kararı verseydiniz ya" dedi.

Öztürk, Hükümetin bugün Avrupa ile krizi körüklemesine karşın, 2014 yılında Almanya ile yapılan, bu ülkenin Türkiye’deki elçi ve konsolos ailelerinin Türkiye’de çalışma ve ticaret yapma izni almasına dair anlaşmanın geçen hafta Meclis’ten geçirilip, 21 Mart tarihinde Resmi Gazete’ de yayınlaması çelişkisine dikkat çekerek, "Hem Almanya ile kriz, hem anlaşma nasıl oluyor?" diye sordu.

İktidardan laf değil icraat beklediklerini söyleyen Öztürk, önemli olan batı’nın değil, Türkiye olarak bizim ne yapacağımızın bilinmesi ve uygulamaya sokulması gerektiğinin altını çizerek, "Lafla yetinip bunu miting meydanlarında referandum malzemesi mi yapacağız yoksa milli bir mesele olarak ele alıp somut adımlar mı atacağız!  Avrupa, hak ve hukuktan anlamaz, tek bildikleri menfaatleridir diyoruz. İşte gerçek yüzlerini gördünüz. O halde soruyorum. AB’ye gireceğiz diye Kıbrıs’ı pazarlık konusu yapmaktan vaz geçecek misiniz? En önemlisi D-8’leri harekete geçirecek misiniz? İşte bunu yapın bütün gücümüzle yanınızdayız. Sizinle birlikteyiz. Aksi halde biz bu tiyatroda yokuz, bilesiniz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.