Yıldız'dan Çalış'a ziyaret

GÜNDEM 06.03.2017 - 18:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3541+ kez okundu.
 

Yıldız'dan Çalış'a ziyaret

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız, Giresunlu hemşehrimiz Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Erdal Çalış'ı ziyaret etti.
Geçtiğimiz yıl Göztepe Kampüsünden Beşiktaş’ta bulunan eski Toprak Holding yönetim binasına taşınan ve 'Bahçeşehir Üniversitesi Kuzey Kampüsü' adı ile yeni eğitim öğretim yılına başlayan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Erdal Çalış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Uzun yıllara dayanan dostlukları ile keyifli bir sohbet eden Yıldız ile Çalış, Giresun hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.Haber: Samet Yıldız
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız, Giresunlu hemşehrimiz Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Erdal Çalış'ı ziyaret etti.
Geçtiğimiz yıl Göztepe Kampüsünden Beşiktaş’ta bulunan eski Toprak Holding yönetim binasına taşınan ve 'Bahçeşehir Üniversitesi Kuzey Kampüsü' adı ile yeni eğitim öğretim yılına başlayan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Erdal Çalış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Uzun yıllara dayanan dostlukları ile keyifli bir sohbet eden Yıldız ile Çalış, Giresun hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Haber: Samet Yıldız
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.