Türker, Müdür Bulut'u Valiye şikayet etti

GÜNDEM 13.02.2017 - 17:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3183+ kez okundu.
 

Türker, Müdür Bulut'u Valiye şikayet etti

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Giresun Valisi Hasan Karahan'ı Valilik Makamında ziyaret ederek,...
...Giresun İl Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Bulut'un makamında kurum personelleri ile çektiği video nedeniyle propaganda yapmasının hem 657 devlet memurları kanunu hemde vicdani, ahlaki, tarafsızlık ilkesi ile bağdaşmadığını ifade etti.Türker, Vali Karahan'ı ziyaretinde tüm kamu kurum ve yetkililerinin tarafsızlık ilkesini ön planda tutarak hareket etmelerini sağlaması ricasında bulunduklarını söyledi.Başkan Türker yaptığı açıklamada, "Şehrimizde bir İl Müdürünün devletin makamında, devletin kurumunun personellerini yanına alarak, Başkanlık sistemini destekleyen bir video çekerek, evet propagandası yapmasının, başta 657 devlet memurları kanunun da, vicdanın, ahlakın, etik değerlerin de, tarafsızlık ilkesinin de hiçbir yanı ile bağdaşmadığını ifade ettik" diye konuştu.  
CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Giresun Valisi Hasan Karahan'ı Valilik Makamında ziyaret ederek,...
...Giresun İl Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Bulut'un makamında kurum personelleri ile çektiği video nedeniyle propaganda yapmasının hem 657 devlet memurları kanunu hemde vicdani, ahlaki, tarafsızlık ilkesi ile bağdaşmadığını ifade etti.
Türker, Vali Karahan'ı ziyaretinde tüm kamu kurum ve yetkililerinin tarafsızlık ilkesini ön planda tutarak hareket etmelerini sağlaması ricasında bulunduklarını söyledi.
Başkan Türker yaptığı açıklamada, "Şehrimizde bir İl Müdürünün devletin makamında, devletin kurumunun personellerini yanına alarak, Başkanlık sistemini destekleyen bir video çekerek, evet propagandası yapmasının, başta 657 devlet memurları kanunun da, vicdanın, ahlakın, etik değerlerin de, tarafsızlık ilkesinin de hiçbir yanı ile bağdaşmadığını ifade ettik" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.