REFERANDUMUN ANAHTARI MİLLETİN ELİNDE!

SİYASET 09.02.2017 - 18:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3384+ kez okundu.
 

REFERANDUMUN ANAHTARI MİLLETİN ELİNDE!

AK Parti Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi AK Parti Giresun İlçe Başkanları,...
...Ankara'da Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile görüştüler.Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini belirtilen toplantılarda resmi bir açıklama yapılmazken, kulislerden aldığımız bilgilere göre  halk oylaması sürecine girildiği, Türkiye'nin kaderini ilgilendiren halk oylaması öncesinde AK Parti teşkilatlarına büyük bir sorumluluk düştüğü öğrenildi. Görüşmelerde, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ne olduğu, ülkemize ne kazandıracağı, milletimize ne gibi katkıları olacağının anlatıldığı ve herkese çok büyük bir görev düştüğü ifade edildi.Türkiye'nin sadece bugününü, ya da bir seçimlik dönemi değil, asırlık yol haritasının belirleneceği bir halk oylamasının anahtarının milletin elinde olacağı sözleri görüşmelere damga vurdu.   
AK Parti Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi AK Parti Giresun İlçe Başkanları,...
...Ankara'da Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, AK Parti Giresun Milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk ile görüştüler.
Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini belirtilen toplantılarda resmi bir açıklama yapılmazken, kulislerden aldığımız bilgilere göre  halk oylaması sürecine girildiği, Türkiye'nin kaderini ilgilendiren halk oylaması öncesinde AK Parti teşkilatlarına büyük bir sorumluluk düştüğü öğrenildi. Görüşmelerde, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ne olduğu, ülkemize ne kazandıracağı, milletimize ne gibi katkıları olacağının anlatıldığı ve herkese çok büyük bir görev düştüğü ifade edildi.
Türkiye'nin sadece bugününü, ya da bir seçimlik dönemi değil, asırlık yol haritasının belirleneceği bir halk oylamasının anahtarının milletin elinde olacağı sözleri görüşmelere damga vurdu.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.