Çotanaklar adım adım zirveye

SPOR 30.01.2017 - 16:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3382+ kez okundu.
 

Çotanaklar adım adım zirveye

Üst üste Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu'yu dize getiren Çotanaklar'ın son kurbanı Balıkesirspor oldu.
...Isaac’ın akıl dolu frikiğiyle altın değerinde üç puana cebine koyan Yeşil Beyazlılar, play-off yolunda kritik bir virajı daha kayıpsız döndü. Giresunspor son dakikada da Volkan’la penaltı kaçırdı. TFF 1. Lig 19. Hafta maçında Giresunspor deplasmanda Balıkesirspor'u Isaac’ın tek golüyle mağlup etmeyi başardı. Son iki maçını da kazanan Çotanaklar, Balıkesir temsilcisini de yenerek play-off yürüyüşüne devam etti. Yeşil Beyazlılar, ilk devresi golsüz eşitlikle biten maçın 76. dakikasında Isaac’ın attığı akıl dolu frikiğiyle galibiyete uzandı. Maçın son dakikasında penaltı kazanan Giresunspor, Volkan’la penaltıyı değerlendiremese de sahadan galibiyetle ayrılarak zirveye göz kırptı.Maçın ardından Giresunspor’da Balıkesirspor galibiyeti sonrası futbolculara ve teknik heyete 10 bin lira prim verildi.  Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ yaptığı açıklamada, deplasmanda kazanılan 3 puanın kulübün hedefleri doğrultusunda çok önemli olduğunu söyledi. Giresunspor’un hedefine emin adımlarla ilerlediğini belirten Bozbağ, "Giresunspor, hak ettiği yerde olmak için gerekli ne varsa ortaya koyuyor, bizler de bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Altınordu ve Balıkesir’den aldığımız 9 puan ve ligin ikinci yarısına iyi başlıyor olmamız hem takımın hem de şehrin moralini yükseltmiştir. Bizler de yönetim olarak futbolcuları ve teknik heyete alınan galibiyetten dolayı tebrik ediyoruz. 3 puan hediyesi olarak 10’ar bin TL prim verme kararı aldık" dedi. 0-1
Üst üste Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu'yu dize getiren Çotanaklar'ın son kurbanı Balıkesirspor oldu.
...Isaac’ın akıl dolu frikiğiyle altın değerinde üç puana cebine koyan Yeşil Beyazlılar, play-off yolunda kritik bir virajı daha kayıpsız döndü. Giresunspor son dakikada da Volkan’la penaltı kaçırdı.
 TFF 1. Lig 19. Hafta maçında Giresunspor deplasmanda Balıkesirspor'u Isaac’ın tek golüyle mağlup etmeyi başardı. Son iki maçını da kazanan Çotanaklar, Balıkesir temsilcisini de yenerek play-off yürüyüşüne devam etti. Yeşil Beyazlılar, ilk devresi golsüz eşitlikle biten maçın 76. dakikasında Isaac’ın attığı akıl dolu frikiğiyle galibiyete uzandı. Maçın son dakikasında penaltı kazanan Giresunspor, Volkan’la penaltıyı değerlendiremese de sahadan galibiyetle ayrılarak zirveye göz kırptı.
Maçın ardından Giresunspor’da Balıkesirspor galibiyeti sonrası futbolculara ve teknik heyete 10 bin lira prim verildi. 
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ yaptığı açıklamada, deplasmanda kazanılan 3 puanın kulübün hedefleri doğrultusunda çok önemli olduğunu söyledi.
Giresunspor’un hedefine emin adımlarla ilerlediğini belirten Bozbağ, "Giresunspor, hak ettiği yerde olmak için gerekli ne varsa ortaya koyuyor, bizler de bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Altınordu ve Balıkesir’den aldığımız 9 puan ve ligin ikinci yarısına iyi başlıyor olmamız hem takımın hem de şehrin moralini yükseltmiştir. Bizler de yönetim olarak futbolcuları ve teknik heyete alınan galibiyetten dolayı tebrik ediyoruz. 3 puan hediyesi olarak 10’ar bin TL prim verme kararı aldık" dedi.
 0-1
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.