GİRESUNSPOR İKİDE İKİ YAPTI

SPOR 23.01.2017 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3134+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR İKİDE İKİ YAPTI

Play-off yolunda adım adım ilerleyen Çotanaklar, Altınordu sınavını Özgür Can Özcan'ın attığı tek golle kayıpsız geçti ve altın değerinde bir üç puanı daha hanesine ekledi.
TFF 1. Lig 18. Hafta maçında Giresunspor seyircisi önünde ağırladığı Altınordu’yu 1-0’lık skorla devirdi ve play-off yolunda kritik bir virajı daha kayıpsız geçti. Çotanaklar, ilk yarısı golsüz eşitlikle biten maçın 82. dakikasında Özgür Can Özcan’ın attığı golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Yeşil Beyazlılar bu sonuçla 24 olan puanını 27’ye çıkarttı. MAÇTAN DAKİKALAR Dk. 15 –  Altınordu’nun Barış ile geliştirdiği atakta bu oyuncu Giresunspor ceza sahasındaki Arif’e aktardı. Bu oyuncunun çaprazdan sert şutu üstten auta gitti. Dk. 17- Altınordu atağında Uğur sağ kanattan yaptığı ortada Giresunspor defansı topa müdahalede gecikti. Topu önünde bulunan Barış’ın sert şutunda top üstten auta gitti. Dk. 18 – Giresunspor atağında Altınordu ceza sahası içerisinde karambol oluştu. Abwo’nun sürüklediği atakta yaptığı ortada top Volkan’ın önünde kaldı. Bu oyuncu altı pas içerisinde topu yandan auta attı. Dk. 24 – Giresunspor atağında sağ kanattan Berkan’ın yaptığı ortada Recep topa kafa ile vurdu. Top kaleciden döndü. Dk. 40 – Giresunspor atağında Recep, Altınordu defansının arkasına sarkan Abwo’ya aktardı. Abwo’nun çaprazdan şutunda topu kaleci son anda çeldi. Giresunsporlu oyuncular dönen topta boş kaleye meşin yuvarlağı gönderemedi. Dk. 49 – Giresunspor’un Özgür Can ile geliştirdiği atakta, topu Dodo’ya aktardı. Ceza sahasının bir karış önüne Dodo çok iyi vurdu. Top az farkla yandan auta gitti. Dk. 82 (GOLL): Giresunspor’un Dilaver Güçlü ile geliştirdiği atakta, bu oyuncu ceza sahasına ortaladığı topa Özgür Can Özcan ayakla dokundu. Meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0 Dk. 90+4: Giresunspor’un kullandığı serbest vuruşta top kaleciden geri döndü. Giresunsporlu oyuncular dönen topa dokunamadı.  
Play-off yolunda adım adım ilerleyen Çotanaklar, Altınordu sınavını Özgür Can Özcan'ın attığı tek golle kayıpsız geçti ve altın değerinde bir üç puanı daha hanesine ekledi.
TFF 1. Lig 18. Hafta maçında Giresunspor seyircisi önünde ağırladığı Altınordu’yu 1-0’lık skorla devirdi ve play-off yolunda kritik bir virajı daha kayıpsız geçti. Çotanaklar, ilk yarısı golsüz eşitlikle biten maçın 82. dakikasında Özgür Can Özcan’ın attığı golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Yeşil Beyazlılar bu sonuçla 24 olan puanını 27’ye çıkarttı.
MAÇTAN DAKİKALAR
Dk. 15 –  Altınordu’nun Barış ile geliştirdiği atakta bu oyuncu Giresunspor ceza sahasındaki Arif’e aktardı. Bu oyuncunun çaprazdan sert şutu üstten auta gitti.
Dk. 17- Altınordu atağında Uğur sağ kanattan yaptığı ortada Giresunspor defansı topa müdahalede gecikti. Topu önünde bulunan Barış’ın sert şutunda top üstten auta gitti.
Dk. 18 – Giresunspor atağında Altınordu ceza sahası içerisinde karambol oluştu. Abwo’nun sürüklediği atakta yaptığı ortada top Volkan’ın önünde kaldı. Bu oyuncu altı pas içerisinde topu yandan auta attı.
Dk. 24 – Giresunspor atağında sağ kanattan Berkan’ın yaptığı ortada Recep topa kafa ile vurdu. Top kaleciden döndü.
Dk. 40 – Giresunspor atağında Recep, Altınordu defansının arkasına sarkan Abwo’ya aktardı. Abwo’nun çaprazdan şutunda topu kaleci son anda çeldi. Giresunsporlu oyuncular dönen topta boş kaleye meşin yuvarlağı gönderemedi.
Dk. 49 – Giresunspor’un Özgür Can ile geliştirdiği atakta, topu Dodo’ya aktardı. Ceza sahasının bir karış önüne Dodo çok iyi vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.
Dk. 82 (GOLL): Giresunspor’un Dilaver Güçlü ile geliştirdiği atakta, bu oyuncu ceza sahasına ortaladığı topa Özgür Can Özcan ayakla dokundu. Meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0
Dk. 90+4: Giresunspor’un kullandığı serbest vuruşta top kaleciden geri döndü. Giresunsporlu oyuncular dönen topa dokunamadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.