Sosyal Hizmet Merkezi Bulancak'ta

GÜNDEM 12.01.2017 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4800+ kez okundu.
 

Sosyal Hizmet Merkezi Bulancak'ta

Bir süre önce Bulancak İlçe Özel İdare Müdürlüğü binasında yer tahsis edilen sosyal hizmetler merkezi ile ilgili sıkıntı sona erdi.
Bu binadaki boş olan giriş katındaki yer il genel meclis kararı ile Sosyal Hizmet Merkezi için tahsis edilmişti. Daha sonra yine meclis kararı her niye ise tahsis den vazgeçilmiş ve merkez için yer aranmıştı. Geçen hafta sonu il genel meclisinde konu tekrar görüşüldü ve merkezin aynı yerde olması için karar verildi. Bu konuda il genel meclisine önerge veren AK Parti Bulancak İl Genel Meclisi üyeleri Hamit Karaoğlanoğlu ve Abdüsselam Çağrıcı’nın meclis toplantısında olmadığı bir zamanda kararın geri alınması da dikkat çekmişti.
Bir süre önce Bulancak İlçe Özel İdare Müdürlüğü binasında yer tahsis edilen sosyal hizmetler merkezi ile ilgili sıkıntı sona erdi.
Bu binadaki boş olan giriş katındaki yer il genel meclis kararı ile Sosyal Hizmet Merkezi için tahsis edilmişti. Daha sonra yine meclis kararı her niye ise tahsis den vazgeçilmiş ve merkez için yer aranmıştı. 
Geçen hafta sonu il genel meclisinde konu tekrar görüşüldü ve merkezin aynı yerde olması için karar verildi. Bu konuda il genel meclisine önerge veren AK Parti Bulancak İl Genel Meclisi üyeleri Hamit Karaoğlanoğlu ve Abdüsselam Çağrıcı’nın meclis toplantısında olmadığı bir zamanda kararın geri alınması da dikkat çekmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.