El ele güzel hizmetlere imza atacağız

GÜNDEM 12.01.2017 - 17:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3866+ kez okundu.
 

El ele güzel hizmetlere imza atacağız

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Bulancak Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Niyazi Ulugölge’yi makamaında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Cemal Karadeniz'de katıldı.Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Sayın Ulugölge tecrübeli ve başarılı bir kaymakamımız. İnşallah hep birlikte Bulancak İlçesine el ele vererek güzel hizmetler yapacağız. Uyum içerisinde hizmet odaklı dayanışma içerisinde olacağız. Kendisine görevinde başarılar dilerim. Rabbim devlete millete hizmet noktasında yar ve yardımcısı olsun" dedi.  
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Bulancak Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Niyazi Ulugölge’yi makamaında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Cemal Karadeniz'de katıldı.
Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Sayın Ulugölge tecrübeli ve başarılı bir kaymakamımız. İnşallah hep birlikte Bulancak İlçesine el ele vererek güzel hizmetler yapacağız. Uyum içerisinde hizmet odaklı dayanışma içerisinde olacağız. Kendisine görevinde başarılar dilerim. Rabbim devlete millete hizmet noktasında yar ve yardımcısı olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.