Halkımızla el ele, daha aydınlık bir geleceğe

SİYASET 29.12.2016 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1971+ kez okundu.
 

Halkımızla el ele, daha aydınlık bir geleceğe

Keşap'ta yapılan çalışmaların yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal eden Başkan Mehmet Emür,...
...'Belediye çalışmalarımızın olduğu mahallelerimizde hem çalışmaları inceleyip hemde o bölgede bulunan esnaflarımız ve hemşerilerimizle istişare edip dertlerini sıkıntılarını dinledik. yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdik" dedi.Başkan Emür, açıklamasının devamında "İlçemiz Hükümet Caddesi üst yapı çalışmalarını yerinde denetledik. Çalışmalarımız plan ve program dahilinde aralıksız olarak ilçe genelinde devam edecek. Her şey Keşap için" ifadelerine yer verdi.  
Keşap'ta yapılan çalışmaların yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal eden Başkan Mehmet Emür,...
...'Belediye çalışmalarımızın olduğu mahallelerimizde hem çalışmaları inceleyip hemde o bölgede bulunan esnaflarımız ve hemşerilerimizle istişare edip dertlerini sıkıntılarını dinledik. yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdik" dedi.
Başkan Emür, açıklamasının devamında "İlçemiz Hükümet Caddesi üst yapı çalışmalarını yerinde denetledik. Çalışmalarımız plan ve program dahilinde aralıksız olarak ilçe genelinde devam edecek. Her şey Keşap için" ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.