'Yeni 15 temmuzların yaşanmaması için öğretmenlere önemli görevler düşüyor'

SİYASET 24.11.2016 - 16:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2737+ kez okundu.
 

'Yeni 15 temmuzların yaşanmaması için öğretmenlere önemli görevler düşüyor'

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında öğretmenler gününün aynı zamanda kendimizi sorguladığımız gün olması gerektiğine vurgu yapan Öztürk, "Sadece bu  vesile ile  öğretmenlerimizi  hatırlamak her şeyden önce onların emeğine saygısızlık olur. Öğretmenlerimizin  ve yaptıkları mesleğin önemi açıktır. Toplumumuzdaki her birey bu önemin her zaman  farkında olmalıdır" diye konuştu.'Öğrencilerine  vatan sevgisini, iyiyi, doğruyu, milli ve manevi değerlerle diğer önemli değerleri öğreten öğretmenlerdir. Dolayısıyla toplumumuzdaki  her birey onların eseridir. Öğretmenlerin  öğrencilerine genel bilgi ve kültürün yanında  ahlaki değerleri de  öğretmeleri  sevgi, hoşgörüyü aşılamaları önemlerini bir kat daha arttırmaktadır' diyen Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk,  bireylerin kişiliklerinin gelişmesinde,  sosyal  kişiler haline gelmesinde öğretmenlerin emeklerinin büyük rol oynadığını kaydetti. Yeni 15 Temmuz’ların yaşanmaması için yeni neslin doğru yetiştirilmesinin son derece önemli olduğunu belirten Öztürk, bunun için öğretmenlere son derece önemli görevler düştüğünü hatırlattı.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında öğretmenler gününün aynı zamanda kendimizi sorguladığımız gün olması gerektiğine vurgu yapan Öztürk, "Sadece bu  vesile ile  öğretmenlerimizi  hatırlamak her şeyden önce onların emeğine saygısızlık olur. Öğretmenlerimizin  ve yaptıkları mesleğin önemi açıktır. Toplumumuzdaki her birey bu önemin her zaman  farkında olmalıdır" diye konuştu.
'Öğrencilerine  vatan sevgisini, iyiyi, doğruyu, milli ve manevi değerlerle diğer önemli değerleri öğreten öğretmenlerdir. Dolayısıyla toplumumuzdaki  her birey onların eseridir. Öğretmenlerin  öğrencilerine genel bilgi ve kültürün yanında  ahlaki değerleri de  öğretmeleri  sevgi, hoşgörüyü aşılamaları önemlerini bir kat daha arttırmaktadır' diyen Ak Parti Giresun Milletvekili Öztürk,  bireylerin kişiliklerinin gelişmesinde,  sosyal  kişiler haline gelmesinde öğretmenlerin emeklerinin büyük rol oynadığını kaydetti. Yeni 15 Temmuz’ların yaşanmaması için yeni neslin doğru yetiştirilmesinin son derece önemli olduğunu belirten Öztürk, bunun için öğretmenlere son derece önemli görevler düştüğünü hatırlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.