Fındık üreticisinin AKP’ye oy vermemesi lazım

SİYASET 21.11.2016 - 16:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3650+ kez okundu.
 

Fındık üreticisinin AKP’ye oy vermemesi lazım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu Trabzon'da 81 il başkanının katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.
Programına STK temsilcileriyle kahvaltı ve söyleşiyle başlayan Kılıçdaroğlu, daha sonra aynı yerde il başkanları toplantısı öncesinde bir konuşma yaptı.Türkiye ve bölge gündemine ilişkin açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı konuşmasında, fındık ve çaya da yer verdi. Bölge için fındığın önemine dikkat çeken Kılıçdaroğlu şunları söyledi; "Fındık üretimi var beklediğimiz geliri elde edemiyoruz. Dünya da bir numarayız Fındık fiyatını Türkiye belirlemesi lazım. Niye fındık piyasası Türkiye’de olmasın. Karadeniz’de neden bir fındık borsası olmasın. Ben anlamıyorum anlamakta da zorlanıyorum. Fındığımız var deniliyor güzel. Bir sene durum iyiyken bir sene durum kötü. Devleti üretenler hükümet olanlar bu soruna neden sonuç üretemiyorlar. Ben düşünüyorum ama kusura bakmayın fındık üreticisinin de bunu sorgulaması lazım.  Allah’ta kitabında söylüyor aklınızı kullanın diye. Benim hakkımı satana bana peşkeş çekene oy vermemiz lazım"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına, Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, İl Başkanı Necati Tığlı, İl Genel Meclisi eğitmen Ömer Mustafa Yılmaz, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Altuntaş Demiroğlu, Kadın Kolları MYK üyesi Kamer Uzuner, Eynesil İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz de katıldı.   
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu Trabzon'da 81 il başkanının katılımıyla düzenlenen toplantıya katıldı.
Programına STK temsilcileriyle kahvaltı ve söyleşiyle başlayan Kılıçdaroğlu, daha sonra aynı yerde il başkanları toplantısı öncesinde bir konuşma yaptı.
Türkiye ve bölge gündemine ilişkin açıklamalar yapan CHP Genel Başkanı konuşmasında, fındık ve çaya da yer verdi. Bölge için fındığın önemine dikkat çeken Kılıçdaroğlu şunları söyledi; "Fındık üretimi var beklediğimiz geliri elde edemiyoruz. Dünya da bir numarayız Fındık fiyatını Türkiye belirlemesi lazım. Niye fındık piyasası Türkiye’de olmasın. Karadeniz’de neden bir fındık borsası olmasın. Ben anlamıyorum anlamakta da zorlanıyorum. Fındığımız var deniliyor güzel. Bir sene durum iyiyken bir sene durum kötü. Devleti üretenler hükümet olanlar bu soruna neden sonuç üretemiyorlar. Ben düşünüyorum ama kusura bakmayın fındık üreticisinin de bunu sorgulaması lazım.  Allah’ta kitabında söylüyor aklınızı kullanın diye. Benim hakkımı satana bana peşkeş çekene oy vermemiz lazım"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına, Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, İl Başkanı Necati Tığlı, İl Genel Meclisi eğitmen Ömer Mustafa Yılmaz, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Altuntaş Demiroğlu, Kadın Kolları MYK üyesi Kamer Uzuner, Eynesil İlçe Başkanı Ahmet Latif Karadeniz de katıldı.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.