Asfaltlamalara başlıyoruz

GÜNDEM 17.11.2016 - 17:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2457+ kez okundu.
 

Asfaltlamalara başlıyoruz

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Bulancak'ta havaların düzelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a konuşan Başkan Yakar, yağışların durması ile birlikte çalışma programlarını hazırladıklarını ve yarım kalan işlerin bitirilmesi için ekipleri gereken çalışma alanlarına yönlendirdiklerini ifade etti.İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi'nde Gıcıklı Köprüsü ile Fatoğlu Un Fabrikası arasında kalan yolda asfalt çalışmasına başlayacaklarını belirten Başkan Yakar, "Ana caddede asfaltlama çalışmamız devam ederken, Fiskobirlik ile Emniyet arasında ki yolda asfaltlanacak. Ayrıca yine İsmetpaşa Mahallemizde sahile çıkan ara yollarda da asfaltlamalar yapılacak. Bulancak Mahallesinde Estaş ile Çotak Cami arasında ki yolda asfalt dökümü gerçekleşecek. Bulancak Şemşettin Mahallesinde 2 kilometre asfalt çalışmasını programımıza aldık. Ticaret Lisesi önünde ki yok asfaltlanacak. Sanayi Mahallesi yan yolunda da yeni yapılan kaldırımlarımıza ek olarak asfaltlamalarımız tamamlanacak. Havaların iyi olması halinde programa aldığımız bu çalışmalar en kısa sürede bitecek" dedi.Öte yandan Başkan Yakar, DSİ ile yapılan görüşme sonrası Gıcıklı Köprüsü ve İhsaniye Mahallesini Ballıca Mahallesine bağlayan iç yolda bulunan köprünün yenileneceği müjdesini de verdi.  
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Bulancak'ta havaların düzelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a konuşan Başkan Yakar, yağışların durması ile birlikte çalışma programlarını hazırladıklarını ve yarım kalan işlerin bitirilmesi için ekipleri gereken çalışma alanlarına yönlendirdiklerini ifade etti.
İlk olarak İsmetpaşa Mahallesi'nde Gıcıklı Köprüsü ile Fatoğlu Un Fabrikası arasında kalan yolda asfalt çalışmasına başlayacaklarını belirten Başkan Yakar, "Ana caddede asfaltlama çalışmamız devam ederken, Fiskobirlik ile Emniyet arasında ki yolda asfaltlanacak. Ayrıca yine İsmetpaşa Mahallemizde sahile çıkan ara yollarda da asfaltlamalar yapılacak. Bulancak Mahallesinde Estaş ile Çotak Cami arasında ki yolda asfalt dökümü gerçekleşecek. Bulancak Şemşettin Mahallesinde 2 kilometre asfalt çalışmasını programımıza aldık. Ticaret Lisesi önünde ki yok asfaltlanacak. Sanayi Mahallesi yan yolunda da yeni yapılan kaldırımlarımıza ek olarak asfaltlamalarımız tamamlanacak. Havaların iyi olması halinde programa aldığımız bu çalışmalar en kısa sürede bitecek" dedi.
Öte yandan Başkan Yakar, DSİ ile yapılan görüşme sonrası Gıcıklı Köprüsü ve İhsaniye Mahallesini Ballıca Mahallesine bağlayan iç yolda bulunan köprünün yenileneceği müjdesini de verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.