Mesaiye okulda başladı

GÜNDEM 17.11.2016 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1759+ kez okundu.
 

Mesaiye okulda başladı

Okul ziyaret ve incelemelerine devam eden Vali Hasan Karahan, mesaisine Yeşilgiresun ilkokulunda incelemelerde bulunarak başladı.
Yeşilgiresun İlkokulunu ziyaret eden Vali Karahan, Okul Müdürü İbrahim Annakkaya’dan okulun fiziki durumu hakkında bilgi aldı. Okul bünyesinde, 52 şubede, 70 öğretmen ve Bin 420 öğrenciyle birlikte sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettikleri bilgisini veren Müdür Annakkaya, okulda ayrıca açılışı haftaya yapılması planlanan Z-Kütüphane ve bir de Sinevizyon Salonu bulunduğunu belirtti. Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Karahan, Öğretmenler odasında bir süre sohbet ederek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ardından anasınıfı başta olmak üzere, sınıfları da gezen Vali Karahan, ders içi aktiviteleri izledi. Laboratuvar ve açılışı haftaya yapılacak olan Z-Kütüphanede de incelemelerde bulunan Vali Karahan, kütüphanede, kitap okuma çalışması yapan çocukları kutlayarak, öğrencilere kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri, kendilerini yetiştirmek ve geliştirmek için bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Vali Karahan’ın Yeşilgiresun İlkokulunda gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemeler sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’ta hazır bulundu.  
Okul ziyaret ve incelemelerine devam eden Vali Hasan Karahan, mesaisine Yeşilgiresun ilkokulunda incelemelerde bulunarak başladı.
Yeşilgiresun İlkokulunu ziyaret eden Vali Karahan, Okul Müdürü İbrahim Annakkaya’dan okulun fiziki durumu hakkında bilgi aldı. 
Okul bünyesinde, 52 şubede, 70 öğretmen ve Bin 420 öğrenciyle birlikte sabahçı ve öğlenci olmak üzere ikili eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ettikleri bilgisini veren Müdür Annakkaya, okulda ayrıca açılışı haftaya yapılması planlanan Z-Kütüphane ve bir de Sinevizyon Salonu bulunduğunu belirtti. 
Öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Karahan, Öğretmenler odasında bir süre sohbet ederek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ardından anasınıfı başta olmak üzere, sınıfları da gezen Vali Karahan, ders içi aktiviteleri izledi. 
Laboratuvar ve açılışı haftaya yapılacak olan Z-Kütüphanede de incelemelerde bulunan Vali Karahan, kütüphanede, kitap okuma çalışması yapan çocukları kutlayarak, öğrencilere kitap okumayı alışkanlık haline getirmeleri, kendilerini yetiştirmek ve geliştirmek için bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. 
Vali Karahan’ın Yeşilgiresun İlkokulunda gerçekleştirdiği ziyaret ve incelemeler sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt’ta hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.