2. OSB'DE ALTYAPI İŞİ TESLİM EDİLDİ

EKONOMİ 11.11.2016 - 09:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4104+ kez okundu.
 

2. OSB'DE ALTYAPI İŞİ TESLİM EDİLDİ

Giresun 2. OSB'de güzel işler ortaya çıkıyor. 20 Ekim 2016 tarihinde Bilim,...
...Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının gerçekleştirdiği, Giresun 2. OSB altyapı yapım işi ihalesini kazanan Güvenç Yapı İnşaat Firması Yetkilisi Hasan Güvenç Bulancak'ta Giresun 2. OSB Bölge Müdürlüğünde yer teslimine katıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu ile 2. OSB Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ile görüşen firma yetkilisi Hasan Güvenç, altyapı yapım işi sözleşmesini imzalayarak, OSB'nin teslimini aldı. Yapılan bu yer teslimi ve imzalanan sözleşme ile Organize Sanayide altyapı inşaatı yapım işleri resmi olarak başlamış oldu. İhale kapsamında yapılacak olan yol, içme suyu hattı, atık su hattı, yağmursuyu hattı, Telekom altyapı hattı ve Dere ıslahları işlerinin 2 yılda bitirilmesi öngörülüyor.Konuyla ilgili olarak konuşan OSB Müdürü Bahadır Yılmaz “Şuana kadar tahsisi yapılan firmalarımız, proje ve zemin etüt işlerine başladı.Firmalarımızın inşaat işleri ile bizimde altyapı inşaatlarımız bitecek ve firmalarımız rahat bir şekilde iş hayatlarına başlamış olacaklar, tüm çalışmaların, yatırımcılara, halkımıza, vatana ve millete hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Giresun 2. OSB'de güzel işler ortaya çıkıyor. 20 Ekim 2016 tarihinde Bilim,...
...Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının gerçekleştirdiği, Giresun 2. OSB altyapı yapım işi ihalesini kazanan Güvenç Yapı İnşaat Firması Yetkilisi Hasan Güvenç Bulancak'ta Giresun 2. OSB Bölge Müdürlüğünde yer teslimine katıldı. OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu ile 2. OSB Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz ile görüşen firma yetkilisi Hasan Güvenç, altyapı yapım işi sözleşmesini imzalayarak, OSB'nin teslimini aldı. Yapılan bu yer teslimi ve imzalanan sözleşme ile Organize Sanayide altyapı inşaatı yapım işleri resmi olarak başlamış oldu. İhale kapsamında yapılacak olan yol, içme suyu hattı, atık su hattı, yağmursuyu hattı, Telekom altyapı hattı ve Dere ıslahları işlerinin 2 yılda bitirilmesi öngörülüyor.
Konuyla ilgili olarak konuşan OSB Müdürü Bahadır Yılmaz “Şuana kadar tahsisi yapılan firmalarımız, proje ve zemin etüt işlerine başladı.Firmalarımızın inşaat işleri ile bizimde altyapı inşaatlarımız bitecek ve firmalarımız rahat bir şekilde iş hayatlarına başlamış olacaklar, tüm çalışmaların, yatırımcılara, halkımıza, vatana ve millete hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.