Giresun'a ihanet etmeyin!

SİYASET 10.11.2016 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3136+ kez okundu.
 

Giresun'a ihanet etmeyin!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Avukat Müjdat Öz, 'Bu şehrin acilen istihdam yaratacak projelere ihtiyacı var' dedi.
Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şekilde, devletin önce kendi fabrikasını çok küçük bir bedelle sattığını, ardından çok yüksek bir bedel ödeyerek geri aldığını, bu uygulamanın ne yazık ki Giresun’da yaşandığını ifade eden İl Başkanı Öz, Cuma günü SEKA Aksu Kağıt Fabrikası arsasına temeli atılacak olan Çotanak Arena ve Havuz projesine vurgu yaparak; "Sürekli göç veren, esnafın ve iş adamlarının bir bir kepenk kapatmak zorunda kaldığı, icra dosyalarının her yıl kat kat arttığı, işsizliğin birçok kente göre daha yüksek oranda olduğu Giresun'umuzda Cuma günü temeli atılacak olan projenin stadyum değil, fabrika olması gerekirdi" ifadelerine yer verdi.Başkan Öz, Giresun 19 Eylül Kapalı spor salonu, Giresun Atatürk stadyumu ve Yüzme havuzu arsası hakkında kamuoyunda çok ciddi iddiaların dolaştığını, MHP olarak bu iddiaların takipçisi olacaklarını ifade etti. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanı Avukat Müjdat Öz, 'Bu şehrin acilen istihdam yaratacak projelere ihtiyacı var' dedi.
Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şekilde, devletin önce kendi fabrikasını çok küçük bir bedelle sattığını, ardından çok yüksek bir bedel ödeyerek geri aldığını, bu uygulamanın ne yazık ki Giresun’da yaşandığını ifade eden İl Başkanı Öz, Cuma günü SEKA Aksu Kağıt Fabrikası arsasına temeli atılacak olan Çotanak Arena ve Havuz projesine vurgu yaparak; "Sürekli göç veren, esnafın ve iş adamlarının bir bir kepenk kapatmak zorunda kaldığı, icra dosyalarının her yıl kat kat arttığı, işsizliğin birçok kente göre daha yüksek oranda olduğu Giresun'umuzda Cuma günü temeli atılacak olan projenin stadyum değil, fabrika olması gerekirdi" ifadelerine yer verdi.
Başkan Öz, Giresun 19 Eylül Kapalı spor salonu, Giresun Atatürk stadyumu ve Yüzme havuzu arsası hakkında kamuoyunda çok ciddi iddiaların dolaştığını, MHP olarak bu iddiaların takipçisi olacaklarını ifade etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.