Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı

SPOR 10.11.2016 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1949+ kez okundu.
 

Mustafa Kaplan'la yollar ayrıldı

TFF 1. Lig'de son dört haftada istediği sonuçları elde edemeyen Giresunspor'da Teknik direktör Mustafa Kaplan ile yolların ayrıldığı açıklandı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Yönetim Kurulu toplantısında kan değişikliğine gidilmesi gerektiğine karar verdiklerini belirterek, "Mustafa Kaplan ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık" dedi.29 Haziran’da Kaplan'la anlaşan Giresunspor  5 ay sonra Mustafa Kaplan’la yolları ayırdı. Giresunspor Mustafa Kaplan’la çıktığı 10 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi alarak 13 puan toplayabildi.  
TFF 1. Lig'de son dört haftada istediği sonuçları elde edemeyen Giresunspor'da Teknik direktör Mustafa Kaplan ile yolların ayrıldığı açıklandı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Yönetim Kurulu toplantısında kan değişikliğine gidilmesi gerektiğine karar verdiklerini belirterek, "Mustafa Kaplan ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık" dedi.
29 Haziran’da Kaplan'la anlaşan Giresunspor  5 ay sonra Mustafa Kaplan’la yolları ayırdı. Giresunspor Mustafa Kaplan’la çıktığı 10 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi alarak 13 puan toplayabildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.