'Topluma bir korku salınmış durumda'

SİYASET 07.11.2016 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2518+ kez okundu.
 

'Topluma bir korku salınmış durumda'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı,...
...Türkiye’nin her geçen gün karanlığa sürüklendiğini, adaletten, hukuktan hızla uzaklaştırılarak toplumun baskı altına alınmak istendiğini ifade etti. Başkan Tığlı yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemiz zaten hiç olmadığı kadar kötü yönetiliyordu. Şimdi OHAL’den kaynaklı daha da kötüye gidiyor. Seçilmişlerin ve gazetecilerin tutuklanıyor olması vahim bir gelişme. Tüm zamanlarda demokrasiyi savunan bizler asla tek adam yönetimini kabul etmiyoruz, bunun için bütün çabamızla mücadele edeceğiz" dedi.CHP İl Başkanı Necati Tığlı açıklamasında şunları dile getirdi; "Ülkemiz yıllardır PKK terörü ile mücadele ediyor. Sonra İŞİD sahneye çıktı. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ile de FETÖ terör örgütüyle mücadele edilmeye başladı. Bugün ülkemizi yöneten iktidarın mensupları 'birlikte yürüdükleri, her istediklerini verdikleri' FETÖ terör örgütünü başımıza bela ettiler. Ve binlerce insan da bu yönde haklı/haksız mağduriyet yaşadı, yaşamaya da devam ediyor. Ayrıca seçilmiş siyasetçilerin ve gerçekleri dile getiren gazetecilerin yaka paça gözaltına alınıp, 5 gün avukatlarıyla görüştürülmeyip, sonra da tutuklanmaları vahim gelişmeler. Topluma bir korku salınmış durumda"'FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI DA YARGILANSIN'Başkan Tığlı, "Basına yönelik baskıların son bulmasını, aydınların zindanlardan çıkarılmasını, işine son verilen, meslekten men edilen kamu çalışanları konusunda haklı ile haksızın iyi ayırt edilerek adaletli muamele yapılmasını talep ediyoruz. Ayrıca bir an önce FETÖ terör örgütünün siyasi ayağının da adalet önüne çıkarılmasını, yargılanmasını, cezalandırılmasını istiyoruz. Adalet ancak böyle tecelli edecektir. Yoksa vicdanlar yaralı kalır" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı,...
...Türkiye’nin her geçen gün karanlığa sürüklendiğini, adaletten, hukuktan hızla uzaklaştırılarak toplumun baskı altına alınmak istendiğini ifade etti. Başkan Tığlı yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemiz zaten hiç olmadığı kadar kötü yönetiliyordu. Şimdi OHAL’den kaynaklı daha da kötüye gidiyor. Seçilmişlerin ve gazetecilerin tutuklanıyor olması vahim bir gelişme. Tüm zamanlarda demokrasiyi savunan bizler asla tek adam yönetimini kabul etmiyoruz, bunun için bütün çabamızla mücadele edeceğiz" dedi.
CHP İl Başkanı Necati Tığlı açıklamasında şunları dile getirdi; "Ülkemiz yıllardır PKK terörü ile mücadele ediyor. Sonra İŞİD sahneye çıktı. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi ile de FETÖ terör örgütüyle mücadele edilmeye başladı. Bugün ülkemizi yöneten iktidarın mensupları 'birlikte yürüdükleri, her istediklerini verdikleri' FETÖ terör örgütünü başımıza bela ettiler. Ve binlerce insan da bu yönde haklı/haksız mağduriyet yaşadı, yaşamaya da devam ediyor. Ayrıca seçilmiş siyasetçilerin ve gerçekleri dile getiren gazetecilerin yaka paça gözaltına alınıp, 5 gün avukatlarıyla görüştürülmeyip, sonra da tutuklanmaları vahim gelişmeler. Topluma bir korku salınmış durumda"
'FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI DA YARGILANSIN'
Başkan Tığlı, "Basına yönelik baskıların son bulmasını, aydınların zindanlardan çıkarılmasını, işine son verilen, meslekten men edilen kamu çalışanları konusunda haklı ile haksızın iyi ayırt edilerek adaletli muamele yapılmasını talep ediyoruz. Ayrıca bir an önce FETÖ terör örgütünün siyasi ayağının da adalet önüne çıkarılmasını, yargılanmasını, cezalandırılmasını istiyoruz. Adalet ancak böyle tecelli edecektir. Yoksa vicdanlar yaralı kalır" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.