3 günde 4 il gezdik

SİYASET 20.10.2016 - 17:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3060+ kez okundu.
 

3 günde 4 il gezdik

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,...
..."Milletvekili seçildikten sonra, gurbette yaşayan hemşehrilerimiz tarafından yoğun şekilde davet almıştık. Bunun üzerine hafta sonunu fırsat bilerek, Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova illeri gibi hemşehrilerimizin yoğun yaşadığı 4 ayrı ili ve ilçelerini ziyaret ettik. Çünkü biz Giresun’u sadece Giresun’dan ibaret görmüyoruz. Giresun’un gücünün, gurbette yaşayan 1 milyona yakın Giresunlu’nun da şehrimize katkısı ile daha da fazla olacağına inanıyoruz. Bu nedenle Giresun’dan gurbette yaşayan Giresunlu’lara bir gönül köprüsü kurmaya özen gösteriyoruz" dedi.Milletvekili Öztürk, Kocaeli Giresun Günlerinde, İstanbul’da Tuzla, Kartal, Taksim, Esenyurt’ta katıldığı programlarda, Bursa, Gemlik ve Yalova’da yaptığı konuşmalarda Giresunlularla çok samimi istişarelerde bulundu.Öztürk konuşmalarında; "Giresunlu olmak, kuru kuruya slogan atmakla olmaz. Herkes elini taşın altına koymalı. Mutlaka Giresun’a sahip çıkmalı. Özellikle gençlerimizde memlekete aidiyet duygusunu geliştirmeli, 'Giresunluluk bilincini' oluşturmalıyız. Artık STK'lar, modern dünyada karar alma süreçlerine en iyi şekilde etkili olan sivil aktörlerdir. Bu nedenle Giresunlu STK'ların diğer illere de örnek olacak şekilde başarılı çalışmaları takdire şayandır. Ancak daha da iyisi olabilir. Biz gurbette yaşayan Giresunlu’lar olarak İstanbul’da, Kocaeli’de, Bursa’da sahip olduğumuz sayısal üstünlüğü ülkenin siyasi, bürokratik alanlarında da aynı oranda göstermeliyiz. Bu da birlik beraberlikten, genç kuşaklara sahip çıkmaktan, onları iyi yetiştirmekten geçmektedir. Özellikle tüm hemşehrilerimizden Türkiye’nin hangi bölgesinde olursa olsun, üniversitelerde okuyan genç kardeşlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Biz de elimizden geldiğince, nerede olursa olsun gençlerimizin elinden tutmaya özen gösteriyoruz" diye konuştu.  
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,...
..."Milletvekili seçildikten sonra, gurbette yaşayan hemşehrilerimiz tarafından yoğun şekilde davet almıştık. Bunun üzerine hafta sonunu fırsat bilerek, Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova illeri gibi hemşehrilerimizin yoğun yaşadığı 4 ayrı ili ve ilçelerini ziyaret ettik. Çünkü biz Giresun’u sadece Giresun’dan ibaret görmüyoruz. Giresun’un gücünün, gurbette yaşayan 1 milyona yakın Giresunlu’nun da şehrimize katkısı ile daha da fazla olacağına inanıyoruz. Bu nedenle Giresun’dan gurbette yaşayan Giresunlu’lara bir gönül köprüsü kurmaya özen gösteriyoruz" dedi.
Milletvekili Öztürk, Kocaeli Giresun Günlerinde, İstanbul’da Tuzla, Kartal, Taksim, Esenyurt’ta katıldığı programlarda, Bursa, Gemlik ve Yalova’da yaptığı konuşmalarda Giresunlularla çok samimi istişarelerde bulundu.
Öztürk konuşmalarında; "Giresunlu olmak, kuru kuruya slogan atmakla olmaz. Herkes elini taşın altına koymalı. Mutlaka Giresun’a sahip çıkmalı. Özellikle gençlerimizde memlekete aidiyet duygusunu geliştirmeli, 'Giresunluluk bilincini' oluşturmalıyız. Artık STK'lar, modern dünyada karar alma süreçlerine en iyi şekilde etkili olan sivil aktörlerdir. Bu nedenle Giresunlu STK'ların diğer illere de örnek olacak şekilde başarılı çalışmaları takdire şayandır. Ancak daha da iyisi olabilir. Biz gurbette yaşayan Giresunlu’lar olarak İstanbul’da, Kocaeli’de, Bursa’da sahip olduğumuz sayısal üstünlüğü ülkenin siyasi, bürokratik alanlarında da aynı oranda göstermeliyiz. Bu da birlik beraberlikten, genç kuşaklara sahip çıkmaktan, onları iyi yetiştirmekten geçmektedir. Özellikle tüm hemşehrilerimizden Türkiye’nin hangi bölgesinde olursa olsun, üniversitelerde okuyan genç kardeşlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Biz de elimizden geldiğince, nerede olursa olsun gençlerimizin elinden tutmaya özen gösteriyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.