Vira Balık, uğrak yeri oldu

EKONOMİ 13.10.2016 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2508+ kez okundu.
 

Vira Balık, uğrak yeri oldu

Bulancak'ta genç girişimci Oğuzhan Ünal'ın işlettiği Vira Balık Restaurantın geçtiğimiz hafta ağır misafirleri vardı.
Giresun Üniversitesi Akademik yılı ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye Fahri Doktora Töreni ile Giresun Nurettin Canikli İmam Hatip Lisesi Erkek Pansiyonunun açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Dr.İsmet Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile birlikte beraberlerinde Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk ve Milletvekili Sabri Öztürk Vira Balık lokantasında balık yediler.Vira Balık restaurant günlük taze balık ve yöresel kahvaltı ile hizmet veriyor. Vira Balık restaurant  işletmecisi Oğuzhan Ünal, aynı zamanda iyi de bir aşçı. Balık türlerinin hemen hepsini bulabileceğiniz Vira balık Giresun merkeze yaklaşık 10 kilometre mesafede… Yöresel kahvaltının yanı sıra günlük taze balık çeşitlerini bulunduran Vira Balık Restaurantın müşterileri arasında  Giresun Valisi Hasan Karahan ile birçok ünlü işadamı, siyasetçi ve sporcu da bulunuyor. Lokantanın işletmecisi olan Oğuzhan Ünal, sabahları kahvaltı verdiklerini, bunun yanında geniş balık çeşitleri bulundurduklarını belirterek, "Restaurantımızda başta Başbakan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli, Milli Eğitim Bakanımız Dr. İsmet Yılmaz, Valimiz Hasan Karahan  olmak üzere, birçok siyasetçi, işadamı ve sporcuyu ağırladık. Gelen turist gruplarının toplu organizasyonlarına da cevap veriyor, açık ve kapalı alanlarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz" dedi.  
Bulancak'ta genç girişimci Oğuzhan Ünal'ın işlettiği Vira Balık Restaurantın geçtiğimiz hafta ağır misafirleri vardı.
Giresun Üniversitesi Akademik yılı ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye Fahri Doktora Töreni ile Giresun Nurettin Canikli İmam Hatip Lisesi Erkek Pansiyonunun açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Dr.İsmet Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile birlikte beraberlerinde Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk ve Milletvekili Sabri Öztürk Vira Balık lokantasında balık yediler.
Vira Balık restaurant günlük taze balık ve yöresel kahvaltı ile hizmet veriyor. Vira Balık restaurant  işletmecisi Oğuzhan Ünal, aynı zamanda iyi de bir aşçı. Balık türlerinin hemen hepsini bulabileceğiniz Vira balık Giresun merkeze yaklaşık 10 kilometre mesafede… Yöresel kahvaltının yanı sıra günlük taze balık çeşitlerini bulunduran Vira Balık Restaurantın müşterileri arasında  Giresun Valisi Hasan Karahan ile birçok ünlü işadamı, siyasetçi ve sporcu da bulunuyor.
Lokantanın işletmecisi olan Oğuzhan Ünal, sabahları kahvaltı verdiklerini, bunun yanında geniş balık çeşitleri bulundurduklarını belirterek, "Restaurantımızda başta Başbakan Yardımcımız sayın Nurettin Canikli, Milli Eğitim Bakanımız Dr. İsmet Yılmaz, Valimiz Hasan Karahan  olmak üzere, birçok siyasetçi, işadamı ve sporcuyu ağırladık. Gelen turist gruplarının toplu organizasyonlarına da cevap veriyor, açık ve kapalı alanlarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.