Giresun'da Kent Vizyonu Çalıştayı düzenlendi

SİYASET 06.10.2016 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3149+ kez okundu.
 

Giresun'da Kent Vizyonu Çalıştayı düzenlendi

Giresun Ticaret Borsası tarafından "Giresun Kent Vizyonu Sonuç Özeti ve Kurumlar Arası Beyin Fırtınası Çalıştayı" düzenlendi.
Ticaret Borsası Konferans salonunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan çalıştayın açılış konuşmasını yapan Temel Yanıkoğlu; kent vizyonu sonuç özetinin fındık adına öneminden bahsetti. Vali Karahan, Çalıştayla ilgili "Ticaret Borsamız, Giresunluların beklentilerini görmek, dinlemek ilk ağızdan toplamak suretiyle bizlere Giresun’un geleceğine yönelik fikirler sunmak amacıyla bir proje başlattı. Bizde tabi yerel imkânları, valilik imkânlarını seferber ettik, biliyorduk ki bunun sonucu hepimiz için gerçekten fikir verici olacak, ufuk açıcı olacak. Neticede halkımız sorunları yaşayanlar olarak iyi biliyor ve çözüm önerilerinde de gerçekten güzel fikirler veriyor. İnanıyorum ki bundan sonraki, Giresun’la ilgili çalışmalarımıza yön verecek fikirler ortaya çıkacak. Ticaret Borsamızın biliyorsunuz aynı zamanda, 90. yaş günü. Maşallah 90’lık delikanlı. Fındığın bunda hikmeti var. Kerameti var. Başkan dedi, fındık bizim için baş tacı ama bu biraz dilde kalıyor. Fındık gerekli hürmeti görüyor mu acaba? Biliyorsunuz bir nimetin kadrini bilemez isek eğer o elimizden gider" dedi.Yapılan konuşmaların ardından; Vali Karahan tarafından, Giresun Kent Vizyonu Sonuç Özeti ve Kurumlar Arası Beyin Fırtınası Çalıştayı proje sorumlusu Banu Yüksel Gider’e gümüş çotanak takdim edildi. Giresun Kent Vizyonu Sonuç Özeti ve Kurumlar Arası Beyin Fırtınası Çalıştayı’na; Vali Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, İl Jandarma Komutanı J.Alb.A.İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk,  siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve davetliler katıldı.  
Giresun Ticaret Borsası tarafından "Giresun Kent Vizyonu Sonuç Özeti ve Kurumlar Arası Beyin Fırtınası Çalıştayı" düzenlendi.
Ticaret Borsası Konferans salonunda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan çalıştayın açılış konuşmasını yapan Temel Yanıkoğlu; kent vizyonu sonuç özetinin fındık adına öneminden bahsetti. 
Vali Karahan, Çalıştayla ilgili "Ticaret Borsamız, Giresunluların beklentilerini görmek, dinlemek ilk ağızdan toplamak suretiyle bizlere Giresun’un geleceğine yönelik fikirler sunmak amacıyla bir proje başlattı. Bizde tabi yerel imkânları, valilik imkânlarını seferber ettik, biliyorduk ki bunun sonucu hepimiz için gerçekten fikir verici olacak, ufuk açıcı olacak. Neticede halkımız sorunları yaşayanlar olarak iyi biliyor ve çözüm önerilerinde de gerçekten güzel fikirler veriyor. İnanıyorum ki bundan sonraki, Giresun’la ilgili çalışmalarımıza yön verecek fikirler ortaya çıkacak. Ticaret Borsamızın biliyorsunuz aynı zamanda, 90. yaş günü. Maşallah 90’lık delikanlı. Fındığın bunda hikmeti var. Kerameti var. Başkan dedi, fındık bizim için baş tacı ama bu biraz dilde kalıyor. Fındık gerekli hürmeti görüyor mu acaba? Biliyorsunuz bir nimetin kadrini bilemez isek eğer o elimizden gider" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından; Vali Karahan tarafından, Giresun Kent Vizyonu Sonuç Özeti ve Kurumlar Arası Beyin Fırtınası Çalıştayı proje sorumlusu Banu Yüksel Gider’e gümüş çotanak takdim edildi. 
Giresun Kent Vizyonu Sonuç Özeti ve Kurumlar Arası Beyin Fırtınası Çalıştayı’na; Vali Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, İl Jandarma Komutanı J.Alb.A.İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk,  siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.