Şehit polise son görev

GÜNDEM 04.10.2016 - 10:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3179+ kez okundu.
 

Şehit polise son görev

Giresunlu Polis Murat Mimiroğlu, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
Pazar günü Kilis'e Suriye tarafından atılan roketlerin imhası esnasında meydana gelen patlamada hayatını kaybederek şehit olan Giresunlu Polis Murat Mimiroğlu, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.Suriye'den DAEŞ kontrolündeki bölgeden atılan füzenin parçalarını imha etmeye çalışırken şehit olan Tirebolu ilçesi nüfusuna kayıtlı evli ve bir çocuk babası polis Murat Mimiroğlu, Kilis'te düzenlenen törenin ardından memleketine getirildi. Şehit Mimiroğlu için liman sahasında cenaze namazı düzenlendi. İkindi namazını müteakip İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı sonrası şehit Mimiroğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu dualar ve tekbirler eşliğinde defnedilmek üzere Tirebolu Demirci Mahallesindeki mezarlığa defnedildi. 
Giresunlu Polis Murat Mimiroğlu, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
Pazar günü Kilis'e Suriye tarafından atılan roketlerin imhası esnasında meydana gelen patlamada hayatını kaybederek şehit olan Giresunlu Polis Murat Mimiroğlu, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
Suriye'den DAEŞ kontrolündeki bölgeden atılan füzenin parçalarını imha etmeye çalışırken şehit olan Tirebolu ilçesi nüfusuna kayıtlı evli ve bir çocuk babası polis Murat Mimiroğlu, Kilis'te düzenlenen törenin ardından memleketine getirildi. Şehit Mimiroğlu için liman sahasında cenaze namazı düzenlendi. İkindi namazını müteakip İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı sonrası şehit Mimiroğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu dualar ve tekbirler eşliğinde defnedilmek üzere Tirebolu Demirci Mahallesindeki mezarlığa defnedildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.