CHP mağdurun yanında

SİYASET 27.09.2016 - 11:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3301+ kez okundu.
 

CHP mağdurun yanında

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, Kahramanmaraş toplantısını değerlendirdi.
Başkan Tığlı, "İktidarın karanlığa sürüklediği Türkiye’yi aydınlığa çıkarmanın mücadelesi içindeyiz" dedi.Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, Türkiye’nin sorunlu bir dönem yaşadığını belirterek, ana muhalefet partisi olarak sorunları çözmenin, ülkeyi aydınlığa çıkarmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.Başkan Tığlı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında Kahramanmaraş’ta yapılan İl Başkanları Toplantısı’na ilişkin değerlendirmede 'Önceliğimiz her zaman olduğu gibi mağdurun ve mazlumun yanında yer almak olacak' dedi.CHP İl Başkanı Necati Tığlı, 23, 24, 25 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılan ve 81 il başkanının iştirak ettiği toplantıya ilişkin bilgiler verdi.Toplantının oldukça verimli olduğunun altını çizen Tığlı, ülke sorunlarının masaya yatırıldığını ve çözüm önerileri sunulduğunu belirtti. İl başkanları olarak illerin sorunlarını da dile getirme imkanı bulduklarını kaydeden Tığlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları en gerçekçi şekilde dile getirdiğini ve çözüme ilişkin öneriler sunduğunu ifade etti. 
CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, Kahramanmaraş toplantısını değerlendirdi.
Başkan Tığlı, "İktidarın karanlığa sürüklediği Türkiye’yi aydınlığa çıkarmanın mücadelesi içindeyiz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, Türkiye’nin sorunlu bir dönem yaşadığını belirterek, ana muhalefet partisi olarak sorunları çözmenin, ülkeyi aydınlığa çıkarmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.
Başkan Tığlı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında Kahramanmaraş’ta yapılan İl Başkanları Toplantısı’na ilişkin değerlendirmede 'Önceliğimiz her zaman olduğu gibi mağdurun ve mazlumun yanında yer almak olacak' dedi.
CHP İl Başkanı Necati Tığlı, 23, 24, 25 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılan ve 81 il başkanının iştirak ettiği toplantıya ilişkin bilgiler verdi.
Toplantının oldukça verimli olduğunun altını çizen Tığlı, ülke sorunlarının masaya yatırıldığını ve çözüm önerileri sunulduğunu belirtti. İl başkanları olarak illerin sorunlarını da dile getirme imkanı bulduklarını kaydeden Tığlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları en gerçekçi şekilde dile getirdiğini ve çözüme ilişkin öneriler sunduğunu ifade etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.