Kendi kasabımıza sahip çıkalım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2015 - 20:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3386+ kez okundu.
 

Kendi kasabımıza sahip çıkalım

Bulancak Pazarsuyu Şardağ Mevkii'ndeki Öztürk Kardeşler,...
...Irmak Kasap’ının etinin lezzetine doyum olmuyor. Bölge halkının özellikle hafta sonu tercih ettiği Bulancak Öztürk Kardeşler Irmak Kasabı, kendi hayvanlarının ve bölgemizde yaylalarda, ovalarda otlanarak büyütülen kendi hayvanlarının lezzetli etleri ile müşterilerine hizmet sunduklarını açıkladılar. Baba ve oğul birlikte çalıştığı Irmak kasabı farkını, tadını ve uygun fiyatı ile Trabzon’a köfte yemeye gitmeye gerek yok dediler. İşletme sahibi Mustafa Akkaya ve oğlu Yücel Akkaya, kendi özel baharatlar eşliğinde yoğurdukları etlerinin lezzetini mutlaka tatmanız gerektiğini söylediler. Bölgemizin kalkınması ve önce kendimizi ve çevremizi kalkındırmamız gerektiğini belirten işletme sahipleri hafta sonu Trabzon'a Nihat ustanın veya Cemil ustanın yanına gitmenize gerek kalmadığını ifade ettiler.   Haber-Foto: Mehmet Yaşar  
Bulancak Pazarsuyu Şardağ Mevkii'ndeki Öztürk Kardeşler,...

...Irmak Kasap’ının etinin lezzetine doyum olmuyor. Bölge halkının özellikle hafta sonu tercih ettiği Bulancak Öztürk Kardeşler Irmak Kasabı, kendi hayvanlarının ve bölgemizde yaylalarda, ovalarda otlanarak büyütülen kendi hayvanlarının lezzetli etleri ile müşterilerine hizmet sunduklarını açıkladılar. Baba ve oğul birlikte çalıştığı Irmak kasabı farkını, tadını ve uygun fiyatı ile Trabzon’a köfte yemeye gitmeye gerek yok dediler. İşletme sahibi Mustafa Akkaya ve oğlu Yücel Akkaya, kendi özel baharatlar eşliğinde yoğurdukları etlerinin lezzetini mutlaka tatmanız gerektiğini söylediler. Bölgemizin kalkınması ve önce kendimizi ve çevremizi kalkındırmamız gerektiğini belirten işletme sahipleri hafta sonu Trabzon'a Nihat ustanın veya Cemil ustanın yanına gitmenize gerek kalmadığını ifade ettiler.

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.