Ordu'da ki fuara yoğun ilgi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2013 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3491+ kez okundu.
 

Ordu'da ki fuara yoğun ilgi

Ordu'da bu yıl 1.'si düzenlenen 'Karadeniz Turizm Fuarı'na büyük ilgi gösterildi.
Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan'ın yanı sıra Karadeniz Bölgesi'nden 11 ilden 55 kuruluşun katıldığı fuarda Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de tanıtım standı açtı. Özellikle hafta sonu olması nedeniyle fuara katılımın yoğun olduğu görüldü. Giresun İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin Günaydın stantta tanıtım broşürleri, gezi rehber kitapçıkları ve Giresun’un manzara fotoğraflarının fuara katılanlara stant sorumlusu Harun Gündoğdu tarafından dağıtıldığını söyledi. Haber-Foto: Mehmet Yaşar
Ordu'da bu yıl 1.'si düzenlenen 'Karadeniz Turizm Fuarı'na büyük ilgi gösterildi.

Azerbaycan, Gürcistan, Kırgızistan'ın yanı sıra Karadeniz Bölgesi'nden 11 ilden 55 kuruluşun katıldığı fuarda Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü de tanıtım standı açtı. Özellikle hafta sonu olması nedeniyle fuara katılımın yoğun olduğu görüldü. Giresun İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin Günaydın stantta tanıtım broşürleri, gezi rehber kitapçıkları ve Giresun’un manzara fotoğraflarının fuara katılanlara stant sorumlusu Harun Gündoğdu tarafından dağıtıldığını söyledi.

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.