Güneş, Bulancak'a dönüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2011 - 22:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3579+ kez okundu.
 

Güneş, Bulancak'a dönüyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2010 yılı Ağustos ayında çıkan 5 yılını dolduran okul müdürlerini zorunlu yer değiştirmeye tabi tutan yönetmelik gereği görev yerleri değiştirilen okul müdürleri mahkemeye açtıkları davaları kazanınca eski yerlerine dönüyorlar.
*Bunlardan biri de Bulancak Ticaret Ve Anadolu Meslek Lisesi Müdürlüğü görevini sürdüren ancak kararnameyle Giresun Ticaret Ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'ne atanan Ali Güneş, eski görevine dönmeye hak kazandı.   İlk geri dönen müdürlerden birisi de uzun yıllar Bulancak Ticaret Ve Anadolu Meslek Lisesi Müdürlüğü görevini sürdüren ancak kararnameyle Giresun Ticaret Ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'ne atanan Ali Güneş. eski görevine dönmeyi hak kazanırken, bakanlık tekrar yeni bir rotasyon uygulaması hazırlığında. Buna göre Temmuz ayında halen bulundukları okullarda 5 yıllık görev sürelerini tamamlayan okul müdürleri yeniden zorunlu yer değiştirme uygulamasına tabi tutulacaklar.                MAHKEME KARARIYLA GERİ DÖNECEKLER Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Müdürü iken Çaldağ İlköğretim Okuluna verilen A.Hamdi Kara yeniden eski okuluna mahkeme kararı ile dönerken bu okula verilen Vildan İlhan eski görev yeri olan Gazipaşa İlköğretim Okulu'na, Gazipaşa ya verilen Mehmet Yeter Cumhuriyet'e geri dönecekler. Cumhuriyet İ.Ö.Okulu Müdürlüğüne getirilen isim ise daha önceki görev yerine gidecek.Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü iken Çamlıca İ.Ö. Okuluna verilen Halil Yüksel eski görev yerine dönerken bu okula verilen Azmi Bıçakcı Atatürk Lisesi’ne, Atatürk Lisesi’ne verilen Hamit Barutçu da Yeşilgiresun'a dönüyor. Giresun Ticaret ve Anadolu Ticaret Lisesi Müdürü iken Dereli Çalca İ.Ö.Okuluna verilen Ünal Yılmaz, eski görev yerine dönerken buradaki okul müdürü de eski görev yerine gidecek.  
Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2010 yılı Ağustos ayında çıkan 5 yılını dolduran okul müdürlerini zorunlu yer değiştirmeye tabi tutan yönetmelik gereği görev yerleri değiştirilen okul müdürleri mahkemeye açtıkları davaları kazanınca eski yerlerine dönüyorlar.

*Bunlardan biri de Bulancak Ticaret Ve Anadolu Meslek Lisesi Müdürlüğü görevini sürdüren ancak kararnameyle Giresun Ticaret Ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'ne atanan Ali Güneş, eski görevine dönmeye hak kazandı.

 

İlk geri dönen müdürlerden birisi de uzun yıllar Bulancak Ticaret Ve Anadolu Meslek Lisesi Müdürlüğü görevini sürdüren ancak kararnameyle Giresun Ticaret Ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'ne atanan Ali Güneş. eski görevine dönmeyi hak kazanırken, bakanlık tekrar yeni bir rotasyon uygulaması hazırlığında.

Buna göre Temmuz ayında halen bulundukları okullarda 5 yıllık görev sürelerini tamamlayan okul müdürleri yeniden zorunlu yer değiştirme uygulamasına tabi tutulacaklar.

 

             MAHKEME KARARIYLA GERİ DÖNECEKLER


Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Müdürü iken Çaldağ İlköğretim Okuluna verilen A.Hamdi Kara yeniden eski okuluna mahkeme kararı ile dönerken bu okula verilen Vildan İlhan eski görev yeri olan Gazipaşa İlköğretim Okulu'na, Gazipaşa ya verilen Mehmet Yeter Cumhuriyet'e geri dönecekler. Cumhuriyet İ.Ö.Okulu Müdürlüğüne getirilen isim ise daha önceki görev yerine gidecek.
Keşap Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü iken Çamlıca İ.Ö. Okuluna verilen Halil Yüksel eski görev yerine dönerken bu okula verilen Azmi Bıçakcı Atatürk Lisesi’ne, Atatürk Lisesi’ne verilen Hamit Barutçu da Yeşilgiresun'a dönüyor. Giresun Ticaret ve Anadolu Ticaret Lisesi Müdürü iken Dereli Çalca İ.Ö.Okuluna verilen Ünal Yılmaz, eski görev yerine dönerken buradaki okul müdürü de eski görev yerine gidecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.