Belediye Camilerde Tatlı ve Gül Suyu ikramında bulundu

GÜNDEM 05.04.2024 - 22:35, Güncelleme: 05.04.2024 - 22:35 3354+ kez okundu.
 

Belediye Camilerde Tatlı ve Gül Suyu ikramında bulundu

Bulancak Belediyesi, Kadir Gecesi'nde Bulancak genelinde tüm camilerde namaz çıkışı tatlı ve gül suyu ikramında bulundu.
Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatıyla gerçekleştirilen ikramda, camilerden çıkan vatandaşlara lokma ve gül suyu dağıtıldı. Vatandaşlar, bu anlamlı jestten dolayı Bulancak Belediyesi'ne teşekkür etti. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin, bizleri manevi anlamda yüceltmesine, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Ramazan ayı boyunca bol bol dua ederek manevi duygularımızı tazeleyip bu mübarek gecenin feyiz ve bereketinden istifade etmeliyiz. Kadir Gecesi'nin, tüm İslam aleminin barışına, huzuruna ve refahına vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Bulancaklı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutlarım.  
Bulancak Belediyesi, Kadir Gecesi'nde Bulancak genelinde tüm camilerde namaz çıkışı tatlı ve gül suyu ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatıyla gerçekleştirilen ikramda, camilerden çıkan vatandaşlara lokma ve gül suyu dağıtıldı. Vatandaşlar, bu anlamlı jestten dolayı Bulancak Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin, bizleri manevi anlamda yüceltmesine, birlik ve beraberliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Ramazan ayı boyunca bol bol dua ederek manevi duygularımızı tazeleyip bu mübarek gecenin feyiz ve bereketinden istifade etmeliyiz. Kadir Gecesi'nin, tüm İslam aleminin barışına, huzuruna ve refahına vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Bulancaklı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutlarım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.