Öğrenciler ramazan kolisi dağıttılar

YAŞAM 04.04.2024 - 16:06, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:06 6391+ kez okundu.
 

Öğrenciler ramazan kolisi dağıttılar

Barbaros İlkokulu öğrencileri, Değerler Eğitimi Kulübü Öğretmeni Güven Kol organizasyonunda hazırlanan 20 adet yardım kolilerle ihtiyaç sahiplerine umut oldu.
Ramazan ayının bereketini paylaşma ve yardımlaşma duygusu, Barbaros Değerler Eğitimi Kulübü öğrenci ve veliler arasında güzel bir dayanışma örneği sergilendi. Değerler kulübü’nün düzenlediği ramazan etkinlikleri çerçevesinde, öğrencilerle birlikte ramazan kolileri hazırlandı. Bu koliler, içinde ramazan ayının ruhuna uygun bakliyat ve yiyecekler barındırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hazırlandı. Öğrenciler, büyük bir özveriyle kolilere gerekli malzemeleri yerleştirerek onları dağıtıma hazır hale getirdiler. Ardından, Değerler Eğitimi Kulübü öğretmeni Güven rehberliğinde, okul idaresi tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine öğrenciler tarafından yardım kolileri teslim edildi. Barbaros İlkokulu bu güzel ve anlamlı etkinliği, öğrencilere toplumsal sorumluluk duygusu aşılayarak onların sosyal hayatta daha duyarlı bireyler olmalarını sağlıyor.
Barbaros İlkokulu öğrencileri, Değerler Eğitimi Kulübü Öğretmeni Güven Kol organizasyonunda hazırlanan 20 adet yardım kolilerle ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Ramazan ayının bereketini paylaşma ve yardımlaşma duygusu, Barbaros Değerler Eğitimi Kulübü öğrenci ve veliler arasında güzel bir dayanışma örneği sergilendi. Değerler kulübü’nün düzenlediği ramazan etkinlikleri çerçevesinde, öğrencilerle birlikte ramazan kolileri hazırlandı. Bu koliler, içinde ramazan ayının ruhuna uygun bakliyat ve yiyecekler barındırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hazırlandı.

Öğrenciler, büyük bir özveriyle kolilere gerekli malzemeleri yerleştirerek onları dağıtıma hazır hale getirdiler. Ardından, Değerler Eğitimi Kulübü öğretmeni Güven rehberliğinde, okul idaresi tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine öğrenciler tarafından yardım kolileri teslim edildi.

Barbaros İlkokulu bu güzel ve anlamlı etkinliği, öğrencilere toplumsal sorumluluk duygusu aşılayarak onların sosyal hayatta daha duyarlı bireyler olmalarını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.