Otomobil tutkunların gözdesi Ecufast

GÜNDEM 18.03.2024 - 16:41, Güncelleme: 18.03.2024 - 16:41 2510+ kez okundu.
 

Otomobil tutkunların gözdesi Ecufast

Bulancak’ta genç girişimci Mustafa Elikara’nın işletmeciliğini yaptığı Ordu-Giresun’da tek Ecufast (Araç-yazılım) otomobil tutkunların gözdesi olmaya devam ediyor.
Bulancak Bahçelievler Mahallesi, Latife Hanım Caddesinde faaliyet gösteren Ordu-Giresun’un tek bayisi Ecufast (Araç-yazılım) işletmecisi Elikara, Yıldız Haber’e yaptığı açıklamada, “Ordu-Giresun’da ilk ve tek  ilk kez otomotiv elektroniği üreticileri için Ecufast yazılım modülleri ve ara yüzü geliştiriyor. Otomotiv yazılımı geliştirmek, oldukça karmaşık ve dolayısıyla da yüksek risklidir. Yazılım donanımla iç içe geçtiği için her projede ve her OEM için yazılım tekrar tekrar 0’dan geliştirilir. Yazılım birleşenlerinin tekrar tekrar geliştirilmesini engellemek, belli kurallar altında standartlaşmak amacıyla otomotiv üreticileri tarafından Ecufast konsorsiyumu oluşturulmuştur. Ecufast  ile, düşük maliyetle, kısa entegrasyon süresi içerisinde yazılım modülleri herhangi bir EKÜ’ye entegre edilebilir. Ayrıca bir projeden diğerine rahatlıkla aktarılabilir. Avantajları benzer ya da aynı işlevler(fonksiyonlar), ara birimler, veri alışverişi türü ve metotları standartlaştırılabilir. En önemlisi belki de, yazılım donanımdan ayrılır. Ecufast olmayan gömülü sistemlerin en büyük dezavantajı donanıma, yani EKÜ’ye bağımlı olmaları ve farklı bir EKÜ için yazılımın neredeyse sıfırdan geliştirilme zorunluluğudur. Ecufast ile donanımdan bağımsız bir şekilde yazılım geliştirilebilir ve bu yazılımı istenilen herhangi bir sistemde/EKÜ’de kullanılabilir. İşletmemize araç sahiplerini bekliyoruz” dedi.  
Bulancak’ta genç girişimci Mustafa Elikara’nın işletmeciliğini yaptığı Ordu-Giresun’da tek Ecufast (Araç-yazılım) otomobil tutkunların gözdesi olmaya devam ediyor.

Bulancak Bahçelievler Mahallesi, Latife Hanım Caddesinde faaliyet gösteren Ordu-Giresun’un tek bayisi Ecufast (Araç-yazılım) işletmecisi Elikara, Yıldız Haber’e yaptığı açıklamada, “Ordu-Giresun’da ilk ve tek  ilk kez otomotiv elektroniği üreticileri için Ecufast yazılım modülleri ve ara yüzü geliştiriyor. Otomotiv yazılımı geliştirmek, oldukça karmaşık ve dolayısıyla da yüksek risklidir. Yazılım donanımla iç içe geçtiği için her projede ve her OEM için yazılım tekrar tekrar 0’dan geliştirilir. Yazılım birleşenlerinin tekrar tekrar geliştirilmesini engellemek, belli kurallar altında standartlaşmak amacıyla otomotiv üreticileri tarafından Ecufast konsorsiyumu oluşturulmuştur. Ecufast  ile, düşük maliyetle, kısa entegrasyon süresi içerisinde yazılım modülleri herhangi bir EKÜ’ye entegre edilebilir. Ayrıca bir projeden diğerine rahatlıkla aktarılabilir.

Avantajları benzer ya da aynı işlevler(fonksiyonlar), ara birimler, veri alışverişi türü ve metotları standartlaştırılabilir. En önemlisi belki de, yazılım donanımdan ayrılır. Ecufast olmayan gömülü sistemlerin en büyük dezavantajı donanıma, yani EKÜ’ye bağımlı olmaları ve farklı bir EKÜ için yazılımın neredeyse sıfırdan geliştirilme zorunluluğudur. Ecufast ile donanımdan bağımsız bir şekilde yazılım geliştirilebilir ve bu yazılımı istenilen herhangi bir sistemde/EKÜ’de kullanılabilir. İşletmemize araç sahiplerini bekliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.