Başkan Emür ev ziyaretlerine devam ediyor

SİYASET 14.03.2024 - 13:19, Güncelleme: 14.03.2024 - 13:26 3581+ kez okundu.
 

Başkan Emür ev ziyaretlerine devam ediyor

Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, seçim çalışmaları kapsamında, kapı kapı dolaşarak ev ziyaretleri yapıyor.
31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler (Yerel) Seçimleri öncesi çalışmalarını ev ziyaretleri ile sürdüren Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başkan Emür ‘’ 15 yıllık tecrübe ile hemşehrilerimizin kapısını çalıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Sürekli iç içe olduğumuz vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip çözüm üretmek her zaman önceliğimiz oldu. Birlikte belediyecilik anlayışımızı her zaman sürdüreceğiz. İlçemizin hangi mahallesi olursa olsun her zaman sorunlara çözülebilir şekilde yaklaştık. Gittiğimiz her yerde dertleriyle yakından ilgileniyor, taleplerini anında alıyoruz.  Gece gündüz demeden halkımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gücümüzü Keşap’lı hemşehrilerimizden alıyoruz. Bu sevgi bize şevk veriyor. Keşap’ımızı 31 Mart yerel seçimlerinden sonra hemşehrilerimizin vereceği destek ile 5 yıl daha birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Bizlere güler yüz ve samimiyet ile evlerinin kapılarını açan hemşehrilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.    
Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, seçim çalışmaları kapsamında, kapı kapı dolaşarak ev ziyaretleri yapıyor.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler (Yerel) Seçimleri öncesi çalışmalarını ev ziyaretleri ile sürdüren Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Başkan Emür ‘’ 15 yıllık tecrübe ile hemşehrilerimizin kapısını çalıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Sürekli iç içe olduğumuz vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip çözüm üretmek her zaman önceliğimiz oldu. Birlikte belediyecilik anlayışımızı her zaman sürdüreceğiz. İlçemizin hangi mahallesi olursa olsun her zaman sorunlara çözülebilir şekilde yaklaştık. Gittiğimiz her yerde dertleriyle yakından ilgileniyor, taleplerini anında alıyoruz.  Gece gündüz demeden halkımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gücümüzü Keşap’lı hemşehrilerimizden alıyoruz. Bu sevgi bize şevk veriyor. Keşap’ımızı 31 Mart yerel seçimlerinden sonra hemşehrilerimizin vereceği destek ile 5 yıl daha birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Bizlere güler yüz ve samimiyet ile evlerinin kapılarını açan hemşehrilerimize teşekkür ederiz’’ dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.