Ağrısız bir yaşam için; Fizyoterapinin rolü

SAĞLIK 29.02.2024 - 18:34, Güncelleme: 29.02.2024 - 18:34 4831+ kez okundu.
 

Ağrısız bir yaşam için; Fizyoterapinin rolü

Bundan bir kaç ay önce Giresun Merkezde Gazi Caddesinde Apaydın market üzerinde hizmete giren Fizyo Giresun Sağlıklı Yaşam Merkezi artık Giresun halkının uğrak yeri oldu.
Kısa sürede kendini kanıtlayan Fizyo Giresun'un işletmecisi Genç Fzt. Naz Özkan gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Naz Özkan, “Giresun Fizyoterapist Naz Özkan olarak sağlık ve iyilik hali konusundaki önceliklerinizi anlıyor ve size özgü size özel çözümler sunuyoruz. Evde Fizik tedavi hizmetlerimiz arasında. Amacımız daha sağlıklı ve gelişen bir küresel toplum için yenilikçi, sağlıklı çözümlerin öncüsü olmak.Yaptığımız hizmetlerden birkaçını sıralayacak olursak; Kişiye özel egzersiz planlaması ve uygulaması, Fibromiyalji, Bel-boyun fıtığı, Manuel tedavi ve kayroprakti, reformer pilates/ Hamile pilatesi, Omuz diz dirsek ağrısı, ortopedik rehabilitasyon, lenf drenaj/ Lenfödem tedavisi, kronik kas ağrısı, 3 Boyutlu skolyoz tedavisi, kamburluk ve duruş bozuklukları gibi omurga sağlığına yönelik tedavilerimiz bulunmaktadır. Ayrıca şu an tüm hastalarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve ağrılarınızı danışmanız amacıyla ücretsiz bir ön değerlendirme yapmaktayız. Randevu ayarlamak adına bizimle iletişim kurarak uygun bir zaman dilimi belirleyebilirsiniz. Vücudun iyileştirici yolculuğunda fizyoterapi ile sağlığa doğru adım atmanıza yardımcı oluyoruz” dedi. Haber:Erol Küçük
Bundan bir kaç ay önce Giresun Merkezde Gazi Caddesinde Apaydın market üzerinde hizmete giren Fizyo Giresun Sağlıklı Yaşam Merkezi artık Giresun halkının uğrak yeri oldu.

Kısa sürede kendini kanıtlayan Fizyo Giresun'un işletmecisi Genç Fzt. Naz Özkan gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Naz Özkan, “Giresun Fizyoterapist Naz Özkan olarak sağlık ve iyilik hali konusundaki önceliklerinizi anlıyor ve size özgü size özel çözümler sunuyoruz. Evde Fizik tedavi hizmetlerimiz arasında. Amacımız daha sağlıklı ve gelişen bir küresel toplum için yenilikçi, sağlıklı çözümlerin öncüsü olmak.Yaptığımız hizmetlerden birkaçını sıralayacak olursak; Kişiye özel egzersiz planlaması ve uygulaması, Fibromiyalji, Bel-boyun fıtığı, Manuel tedavi ve kayroprakti, reformer pilates/ Hamile pilatesi, Omuz diz dirsek ağrısı, ortopedik rehabilitasyon, lenf drenaj/ Lenfödem tedavisi, kronik kas ağrısı, 3 Boyutlu skolyoz tedavisi, kamburluk ve duruş bozuklukları gibi omurga sağlığına yönelik tedavilerimiz bulunmaktadır.

Ayrıca şu an tüm hastalarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve ağrılarınızı danışmanız amacıyla ücretsiz bir ön değerlendirme yapmaktayız. Randevu ayarlamak adına bizimle iletişim kurarak uygun bir zaman dilimi belirleyebilirsiniz. Vücudun iyileştirici yolculuğunda fizyoterapi ile sağlığa doğru adım atmanıza yardımcı oluyoruz” dedi.

Haber:Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.