İZİKAD’ın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Özden Erten

GÜNDEM 27.02.2024 - 10:36, Güncelleme: 27.02.2024 - 10:36 1959+ kez okundu.
 

İZİKAD’ın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Özden Erten

İzmir İş Kadınları Derneği olağan Genel Kurulu Toplantısı, elektronik ortamda E-genel kurul olarak gerçekleştirildi.
İZİKAD Genel Genel kurulunda, Özden Erten ile Ayla Alkan ekibi olarak 2 liste ile seçime gidildi. Yapılan kapalı oylama sonucu Özden Erten ve ekibi yönetim kurulu olarak seçildi. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özden Erten, Atatürk’ün çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda kurulmuş olan, ulusal ve uluslararası alanda yapmış olduğu çalışmalar ile kurumsal bir geçmişi olan İZİKAD’ın, önümüzdeki dönemde de aynı doğrultuda çalışmalarını sürdüreceğini söyledi” diye konuştu. Özden ERTEN kimdir? Bilgisayar Yüksek Mühendisi olan Özden Erten, Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Mezunu olup, yüksek lisansını da aynı okul ve bölümde yaptı.       Erten, BASİFED Yönetim Kurulu Üyeliği, BASİFED Girişimcilik Komisyonu Başkanlığı, GİFED Yönetim Kurulu Üyeliği, İZİKAD Kaynak Geliştirme Komisyonu Başkanlığı, EBSO ve İZTO üyeliğinin yanında, UZUNER CMA olarak EBSO Yazılım Komitesi’nde Komite Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.      
İzmir İş Kadınları Derneği olağan Genel Kurulu Toplantısı, elektronik ortamda E-genel kurul olarak gerçekleştirildi.

İZİKAD Genel Genel kurulunda, Özden Erten ile Ayla Alkan ekibi olarak 2 liste ile seçime gidildi. Yapılan kapalı oylama sonucu Özden Erten ve ekibi yönetim kurulu olarak seçildi. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özden Erten,

Atatürk’ün çağdaş uygarlık hedefi doğrultusunda kurulmuş olan, ulusal ve uluslararası alanda yapmış olduğu çalışmalar ile kurumsal bir geçmişi olan İZİKAD’ın, önümüzdeki dönemde de aynı doğrultuda çalışmalarını sürdüreceğini söyledi” diye konuştu.

Özden ERTEN kimdir?

Bilgisayar Yüksek Mühendisi olan Özden Erten, Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Mezunu olup, yüksek lisansını da aynı okul ve bölümde yaptı.      

Erten, BASİFED Yönetim Kurulu Üyeliği, BASİFED Girişimcilik Komisyonu Başkanlığı, GİFED Yönetim Kurulu Üyeliği, İZİKAD Kaynak Geliştirme Komisyonu Başkanlığı, EBSO ve İZTO üyeliğinin yanında, UZUNER CMA olarak EBSO Yazılım Komitesi’nde Komite Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.