Bulancak’ta 4 kişi tutuklandı!

ASAYİŞ 10.02.2024 - 18:44, Güncelleme: 10.02.2024 - 18:44 11060+ kez okundu.
 

Bulancak’ta 4 kişi tutuklandı!

Giresun’un Bulancak ilçesinde, hakkında yakalama ve tutuklama kararı bulunan 4 kişi tutuklandı.
Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucu, haklarında tutuklama ve yakalama kararı çıkan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 4 kişi tutuklandı. Uyuşturu nedeniyle 2 kişi tutuklandı Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek bulundurmak ve kullanmak suçundan hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.T isimli şahıs ve yine aynı suçtan yargınlanarak hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.T isimli şahıslar yakalarak, yapılan işlemlerin ardından Espiye L Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna teslim edildi. Silahla tehdit suçundan 1 kişi tutuklandı Silahla Tehdit suçundan hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan K.Ö. arama kararı ile yakalanarak, Espiye L Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna teslim edildi. Borcunu ödedikten sonra serbest bırakıldı Hakkında Basit Yaralama suçundan 2000 TL adli para cezası bulunan M.D isimli şahıs yakalanarak gerekli işlemlerinin ardından borcunu ödemesi üzerine Savcılık tarafından serbest bırakıldı.
Giresun’un Bulancak ilçesinde, hakkında yakalama ve tutuklama kararı bulunan 4 kişi tutuklandı.

Bulancak Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucu, haklarında tutuklama ve yakalama kararı çıkan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 4 kişi tutuklandı.

Uyuşturu nedeniyle 2 kişi tutuklandı

Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek bulundurmak ve kullanmak suçundan hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.T isimli şahıs ve yine aynı suçtan yargınlanarak hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.T isimli şahıslar yakalarak, yapılan işlemlerin ardından Espiye L Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Silahla tehdit suçundan 1 kişi tutuklandı

Silahla Tehdit suçundan hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan K.Ö. arama kararı ile yakalanarak, Espiye L Tipi Kapalı İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Borcunu ödedikten sonra serbest bırakıldı
Hakkında Basit Yaralama suçundan 2000 TL adli para cezası bulunan M.D isimli şahıs yakalanarak gerekli işlemlerinin ardından borcunu ödemesi üzerine Savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.