Lokman Hekim MTAL öğrencileri şehitlerimizi andı

EĞİTİM 22.01.2024 - 17:18, Güncelleme: 22.01.2024 - 18:12 8023+ kez okundu.
 

Lokman Hekim MTAL öğrencileri şehitlerimizi andı

Millî Eğitim Bakanlığı eğitim-öğretim döneminin son haftasında farklı bir uygulamaya imza attı.
MEB dönemin son haftasında tüm öğrencilerin sosyal kültürel ve sanatsal etkinlikler yapmasını istedi. Bakanlığın dönem sonu faaliyetleri yazısı kapsamında Bulancak Lokman Hekim MTAL öğrencileri ve öğretmenleri 18 Ocak Perşembe günü Belediye Eski Mezarlıkta şehitlerimizi anma programı düzenledi. Belediye Eski Mezarlıkta yatmakta olan Şehidimiz Mehmet BAYAR’ın mezarı başında Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına ikram edildi. Programa ilçe müftülüğünden ilçe vaizi İsmail Bayram ve imam-hatip Kemal Beyaz, ADRB görevlisi Aynur Yavuz katıldılar. İlçe vaizi İsmail Bayram öğrencilere şehitlik, şehit, vatan, bayrak ve manevi değerler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kubbeli Cami imam hatibi Kemal Beyaz Hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ve duayla program son buldu. Okul müdürü Ali Kemal Yavuz, millî ve manevi değerlerimizi yaşayarak ve yaşatarak öğretmenin en önemli öğrenme olduğunu, bu yüzden 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin son haftasında Bakanlığımızın istediği etkinlikler kapsamında şehitlerimizi anmak istediklerini, onların sayesinde bu vatanda özgürce yaşadıklarını ifade ederek programa katılan imam-hatip ve vaizlere, şehitlerimize vefa gösteren öğrencilere, öğretmenlere Şehit Mehmet Bayar’ın mezarı başında bu manevi havaya iştirak etikleri için teşekkür etti.
Millî Eğitim Bakanlığı eğitim-öğretim döneminin son haftasında farklı bir uygulamaya imza attı.

MEB dönemin son haftasında tüm öğrencilerin sosyal kültürel ve sanatsal etkinlikler yapmasını istedi. Bakanlığın dönem sonu faaliyetleri yazısı kapsamında Bulancak Lokman Hekim MTAL öğrencileri ve öğretmenleri 18 Ocak Perşembe günü Belediye Eski Mezarlıkta şehitlerimizi anma programı düzenledi. Belediye Eski Mezarlıkta yatmakta olan Şehidimiz Mehmet BAYAR’ın mezarı başında Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına ikram edildi.

Programa ilçe müftülüğünden ilçe vaizi İsmail Bayram ve imam-hatip Kemal Beyaz, ADRB görevlisi Aynur Yavuz katıldılar. İlçe vaizi İsmail Bayram öğrencilere şehitlik, şehit, vatan, bayrak ve manevi değerler hakkında bilgilendirmede bulundu. Kubbeli Cami imam hatibi Kemal Beyaz Hocanın Kuran-ı Kerim tilaveti ve duayla program son buldu.

Okul müdürü Ali Kemal Yavuz, millî ve manevi değerlerimizi yaşayarak ve yaşatarak öğretmenin en önemli öğrenme olduğunu, bu yüzden 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin son haftasında Bakanlığımızın istediği etkinlikler kapsamında şehitlerimizi anmak istediklerini, onların sayesinde bu vatanda özgürce yaşadıklarını ifade ederek programa katılan imam-hatip ve vaizlere, şehitlerimize vefa gösteren öğrencilere, öğretmenlere Şehit Mehmet Bayar’ın mezarı başında bu manevi havaya iştirak etikleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.