Eski sevgilisini öldüren sanığa müebbet hapis

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 08.11.2023 - 14:01, Güncelleme: 08.11.2023 - 14:15 5122+ kez okundu.
 

Eski sevgilisini öldüren sanığa müebbet hapis

Bartın'da eski sevgilisini silahla öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Bartın Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında, maktul Azize Gülmez'in annesi İlknur ve babası Mehmet Gülmez ile taraf avukatları hazır bulundu. Tutuklu sanık Ercan Ö'nün Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldığı duruşmada, tanıkların beyanları alındı. Önceki duruşmada sunulan mütalaaya karşı savunma yapan sanık avukatı, müvekkilinin en ağır adli kontrol tedbirleriyle tutuksuz yargılanmasını talep etti. Son sözleri sorulan sanık, pişman olduğunu söyledi. Sanığın cinayeti tasarlayarak ve kasten işlediğine, "haksız tahrik" ve "iyi hal" indirimlerinin uygulanamayacağına hükmeden mahkeme heyeti, Ercan Ö'nün "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Heyet, ayrıca eski sevgilisinin mesai arkadaşı E.Y'yi yaralayan sanığın, "öldürmeye teşebbüs" suçundan da 15 yıl hapisle cezalandırılmasını kararlaştırdı. Olay Ercan Ö. (29) 9 Kasım 2021'de İnkumu yolu Karasu köyü mevkisindeki bir fındık deposunda çalışan eski sevgilisi Azize Gülmez (25) ile telefonda tartışmış, aracıyla fındık deposuna giderek Gülmez ile aynı iş yerinde çalışan E.Y'yi silahla yaralamıştı. Ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Azize Gülmez, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Kent merkezinde yakalanan Ercan Ö, tutuklanmıştı.
Bartın'da eski sevgilisini silahla öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Bartın Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında, maktul Azize Gülmez'in annesi İlknur ve babası Mehmet Gülmez ile taraf avukatları hazır bulundu.

Tutuklu sanık Ercan Ö'nün Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldığı duruşmada, tanıkların beyanları alındı.

Önceki duruşmada sunulan mütalaaya karşı savunma yapan sanık avukatı, müvekkilinin en ağır adli kontrol tedbirleriyle tutuksuz yargılanmasını talep etti.

Son sözleri sorulan sanık, pişman olduğunu söyledi.

Sanığın cinayeti tasarlayarak ve kasten işlediğine, "haksız tahrik" ve "iyi hal" indirimlerinin uygulanamayacağına hükmeden mahkeme heyeti, Ercan Ö'nün "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Heyet, ayrıca eski sevgilisinin mesai arkadaşı E.Y'yi yaralayan sanığın, "öldürmeye teşebbüs" suçundan da 15 yıl hapisle cezalandırılmasını kararlaştırdı.

Olay

Ercan Ö. (29) 9 Kasım 2021'de İnkumu yolu Karasu köyü mevkisindeki bir fındık deposunda çalışan eski sevgilisi Azize Gülmez (25) ile telefonda tartışmış, aracıyla fındık deposuna giderek Gülmez ile aynı iş yerinde çalışan E.Y'yi silahla yaralamıştı.

Ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Azize Gülmez, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kent merkezinde yakalanan Ercan Ö, tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.