Gazeteci Yazar, kitabından elde ettiği geliri organ nakli bekleyen insanlara harcayacak

GÜNDEM 05.11.2023 - 13:19, Güncelleme: 05.11.2023 - 13:19 5747+ kez okundu.
 

Gazeteci Yazar, kitabından elde ettiği geliri organ nakli bekleyen insanlara harcayacak

Gazeteci Akyol, ‘Hayatın Ta Kendisi & Ölüme Gol’ adlı kitabı için imza günü düzenledi
Giresun Gazeteciler Derneği üyesi ve Organ Bankası Derneği Başkanı da olan gazeteci Fırat Akyol’un Can Akengin Sanat Galerisi’nde gerçekleşen ve iki gün devam eden imza gününe büyük ilgi gösterildi. ‘İlk Göz Ağrım’ dediği kitabı için düzenlediği imza gününde konuşan deneyimli gazeteci Fırat Akyol, “Bugüne kadar hep hayallerimin peşinde koştum. Kalbimin sesini dinledim. Şükürler olsun ki Rabbim bana bu günleri de gösterdi. ‘Hayatın Ta Kendisi & Ölüme Gol’ kitabımı okurlarımla buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Kitabımdan sağlayacağım geliri organ nakli bekleyen insanlarımıza ve can dostlarımız sokak hayvanları için kullanacağım. Beni bu anlamlı günümde yalnız bırakmayan, kitabımın okurlarıyla buluşmasında emeği geçen tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Gazeteci Akyol, ‘Hayatın Ta Kendisi & Ölüme Gol’ adlı kitabı için imza günü düzenledi

Giresun Gazeteciler Derneği üyesi ve Organ Bankası Derneği Başkanı da olan gazeteci Fırat Akyol’un

Can Akengin Sanat Galerisi’nde gerçekleşen ve iki gün devam eden imza gününe büyük ilgi gösterildi.

‘İlk Göz Ağrım’ dediği kitabı için düzenlediği imza gününde konuşan deneyimli gazeteci Fırat Akyol, “Bugüne kadar hep hayallerimin peşinde koştum. Kalbimin sesini dinledim. Şükürler olsun ki Rabbim bana bu günleri de gösterdi. ‘Hayatın Ta Kendisi & Ölüme Gol’ kitabımı okurlarımla buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Kitabımdan sağlayacağım geliri organ nakli bekleyen insanlarımıza ve can dostlarımız sokak hayvanları için kullanacağım. Beni bu anlamlı günümde yalnız bırakmayan, kitabımın okurlarıyla buluşmasında emeği geçen tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.