"Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" Projesi’ne anlamlı destek!

YAŞAM 01.11.2023 - 10:24, Güncelleme: 01.11.2023 - 10:24 6532+ kez okundu.
 

"Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" Projesi’ne anlamlı destek!

Giresun Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği tarafından hazırlanan. Eğitim, kültür, sağlık ve spor içerikli ve ‘’Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok’’ projesinin protokolü Giresun Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Vali yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Sivil Topluma İlişkiler İl Müdürü Nazan Aydoğan Giresun Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği Başkanı Osman Şeyranlıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve özel gereksinimli bireyler katıldı. Giresun Valiliği koordinasyonunda, İçişleri Bakanlığı bütçesinden proje karşılığı yardım almaya hak kazanan derneklere yönelik protokol imza töreni gerçekleştirildi. "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" Projesi Giresun Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği, engelliliğe yönelik farkındalığı artırmayı ve engelli dostu eğitim ortamlarının oluşturulmasına katkı sağlamayı hedefleyen "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" projesini tanıttı. Dernek Başkanı Osman Şeyranlıoğlu: "Bu proje ile engelliliğe yönelik farkındalığı artırmayı ve engelli dostu eğitim ortamlarının oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz." Dedi.
Giresun Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği tarafından hazırlanan. Eğitim, kültür, sağlık ve spor içerikli ve ‘’Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok’’ projesinin protokolü Giresun Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Sivil Topluma İlişkiler İl Müdürü Nazan Aydoğan Giresun Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği Başkanı Osman Şeyranlıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve özel gereksinimli bireyler katıldı.

Giresun Valiliği koordinasyonunda, İçişleri Bakanlığı bütçesinden proje karşılığı yardım almaya hak kazanan derneklere yönelik protokol imza töreni gerçekleştirildi.

"Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" Projesi

Giresun Özel Gereksinimli Bireyleri Destekleme Derneği, engelliliğe yönelik farkındalığı artırmayı ve engelli dostu eğitim ortamlarının oluşturulmasına katkı sağlamayı hedefleyen "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" projesini tanıttı.

Dernek Başkanı Osman Şeyranlıoğlu: "Bu proje ile engelliliğe yönelik farkındalığı artırmayı ve engelli dostu eğitim ortamlarının oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz." Dedi.


Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.