Cumhuriyetin 100. yılında esnaflardan kırmızı beyaz şölen

GÜNDEM 28.10.2023 - 18:17, Güncelleme: 28.10.2023 - 18:20 13198+ kez okundu.
 

Cumhuriyetin 100. yılında esnaflardan kırmızı beyaz şölen

Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla Bulancak esnafı dükkânlarını ve sokakları bayrak ve balonlar ile süsledi.
Türk milletinin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünü tüm yurtta olduğu gibi Bulancak sokaklarında da coşkuyla kutlanıyor. Bu kapsamda Bulancak Mahallesi Terazi Sokak ve Hasan Demirel Sokak esnafı sokakta bulunan direkleri Türk bayrağı ve kırmızı beyaz balonlar ile süsleyerek bayram coşkusuna ortak oldu. Süslemelerde bulunan esnaflar 29 Ekim Pazar günü işyerlerini açarak saat 12.00’da 100. yıl kutlaması yapacak. Kutlamalara tüm vatandaşları davet eden esnaf, gelin birlikte 100. yılımızı coşkuyla kutlayalım diyerek çağrıda bulundular.
Cumhuriyetimizin 100.yılı dolayısıyla Bulancak esnafı dükkânlarını ve sokakları bayrak ve balonlar ile süsledi.

Türk milletinin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünü tüm yurtta olduğu gibi Bulancak sokaklarında da coşkuyla kutlanıyor. Bu kapsamda Bulancak Mahallesi Terazi Sokak ve Hasan Demirel Sokak esnafı sokakta bulunan direkleri Türk bayrağı ve kırmızı beyaz balonlar ile süsleyerek bayram coşkusuna ortak oldu.

Süslemelerde bulunan esnaflar 29 Ekim Pazar günü işyerlerini açarak saat 12.00’da 100. yıl kutlaması yapacak. Kutlamalara tüm vatandaşları davet eden esnaf, gelin birlikte 100. yılımızı coşkuyla kutlayalım diyerek çağrıda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.