Trabzon'da kazada ölen 3 kişinin cenazeleri defnedildi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 11.08.2023 - 15:12, Güncelleme: 11.08.2023 - 15:12 3568+ kez okundu.
 

Trabzon'da kazada ölen 3 kişinin cenazeleri defnedildi

TRABZON (AA) - Trabzon'un Hayrat ilçesinde dün kamyonetin şarampole devrildiği kazada ölen 3 kişinin cenazeleri toprağa verildi.
Nebi Kılıç ve annesi Havva Kılıç ile Ali Daloğlu için Vakfıkebir ilçesindeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Kılıç ve Daloğlu aile üyelerinin yanı sıra Vali İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ve vatandaşlar katıldı. Cenazeler, kılınan namazın ardından Küçükdere Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedildi. Nebi Kılıç'ın kazada yaralanan 8 yaşındaki kızı Zeynep Kılıç'ın tedavisi ise Of Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.
TRABZON (AA) - Trabzon'un Hayrat ilçesinde dün kamyonetin şarampole devrildiği kazada ölen 3 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Nebi Kılıç ve annesi Havva Kılıç ile Ali Daloğlu için Vakfıkebir ilçesindeki Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Kılıç ve Daloğlu aile üyelerinin yanı sıra Vali İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ve vatandaşlar katıldı.

Cenazeler, kılınan namazın ardından Küçükdere Mahallesi'ndeki mezarlıkta defnedildi.

Nebi Kılıç'ın kazada yaralanan 8 yaşındaki kızı Zeynep Kılıç'ın tedavisi ise Of Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.