Abana'nın bir kısmında denize girmek yasaklandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 04.07.2023 - 17:30, Güncelleme: 04.07.2023 - 17:45 1850+ kez okundu.
 

Abana'nın bir kısmında denize girmek yasaklandı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Abana ilçesinde fiziki şartları ve yapısı uygun olmayan bir bölgede denize girilmesine izin verilmiyor.
Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, can kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla Abana Liman Bölgesi olarak bilinen Şehir Ömer Şenel Balıkçı Barınağı'nda denize girmenin yasaklandığı bildirildi. Açıklamada, "Abana İlçe Turizm Komisyonu kararına istinaden geçmiş yıllarda meydana gelen can kayıplarının bundan sonraki turizm döneminde yaşanmaması adına, fiziki şartları ve yapısı denize girmeye uygun olmayan Şehit Ömer Şenel Balıkçı Barınağı'nda denize girmek Kaymakamlığımızca yasaklanmıştır." ifadesine yer verildi.  
KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Abana ilçesinde fiziki şartları ve yapısı uygun olmayan bir bölgede denize girilmesine izin verilmiyor.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, can kayıplarının önüne geçilmesi amacıyla Abana Liman Bölgesi olarak bilinen Şehir Ömer Şenel Balıkçı Barınağı'nda denize girmenin yasaklandığı bildirildi.

Açıklamada, "Abana İlçe Turizm Komisyonu kararına istinaden geçmiş yıllarda meydana gelen can kayıplarının bundan sonraki turizm döneminde yaşanmaması adına, fiziki şartları ve yapısı denize girmeye uygun olmayan Şehit Ömer Şenel Balıkçı Barınağı'nda denize girmek Kaymakamlığımızca yasaklanmıştır." ifadesine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.