Espiye'de öğrenciler yaşlılara palyatif bakım hizmeti veriyor

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2023 - 15:30, Güncelleme: 28.03.2023 - 15:00 2786+ kez okundu.
 

Espiye'de öğrenciler yaşlılara palyatif bakım hizmeti veriyor

GİRESUN (AA) - Giresun'un Espiye ilçesinde lise öğrencileri, yaşlılara palyatif bakım hizmeti veriyor.Espiye 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Samiye Yıldırım, gazetecilere, "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında öğrencilerin çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiğini söyledi.Yıldırım, bunlardan birinin de "Yaşlılar Haftası" kapsamında, öğrencilerce yaşlılara yönelik palyatif bakım hizmeti verilmesi olduğunu belirtti.Yaşlıların tüm hizmetlerinin öğrencilerce karşılandığını aktaran Yıldırım, önümüzdeki süreçte ilçe genelinde bu hizmeti sunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

GİRESUN (AA) - Giresun'un Espiye ilçesinde lise öğrencileri, yaşlılara palyatif bakım hizmeti veriyor.

Espiye 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Samiye Yıldırım, gazetecilere, "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" projesi kapsamında öğrencilerin çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiğini söyledi.

Yıldırım, bunlardan birinin de "Yaşlılar Haftası" kapsamında, öğrencilerce yaşlılara yönelik palyatif bakım hizmeti verilmesi olduğunu belirtti.

Yaşlıların tüm hizmetlerinin öğrencilerce karşılandığını aktaran Yıldırım, önümüzdeki süreçte ilçe genelinde bu hizmeti sunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.