'Hep birlikte dertlere derman olmaya devam edeceğiz'

SİYASET 09.02.2024 - 17:10, Güncelleme: 09.02.2024 - 17:10 6137+ kez okundu.
 

'Hep birlikte dertlere derman olmaya devam edeceğiz'

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, ilk açıklamayı www.yildizhaber.com.tr'den Sinan Yıldız'a yaptı.
Başkan Adayı Guguk, "Cumhurbaşkanımızın tensipleri, Milletvekillerimiz Nazım Elmas, Ali Temür, İl Başkanımız Mete Bahadır Yılmaz, önceki dönem vekilimiz Kadir Aydın, İlçe Başkanımız Necati Yıldırım, belediye başkanımız Recep Yakar, teşkilatımızın desteği ve Cenab-ı Hakkın ihsanıyla partimizin Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim" dedi. Yıldız Haber'e konuşan Başkan Adayı Guguk, "Gelinen bu süreçte bizlere güvenen, destek olan büyüklerimize, bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Adaylık sürecinde aday adayı olan diğer arkadaşlarımızı gösterdikleri gayretten, çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Şimdi teşkilatımızın her bir kademesi ile birlikte el ele gönül gönüle İlçemizde hizmetleri gece gündüz demeden sürdüreceğiz. 2004 yılından bugüne 20 yıldır İlçemizin her noktasında Ak Parti Belediyeciliğinin imzası vardır. Bundan sonrada inşallah belediyeyi tekrar kazandığımızda ekonomik, kültürel, sanatsal, sportif, çevreci kısaca her alanda yeni projelerimizle tevazu içerisinde yine milletimizin gönlünde yer etmeye, dertlere derman olmaya ve insanımızın hayır duasını almaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tekrar başta Cumhurbaşkanımız ve Milletvekillerimiz olmak üzere, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. Emrullah Guguk kimdir? 1978 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde doğdu. 1996 yılında Bulancak İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2002 Yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Guguk, 2004 yılından itibaren muhasebecilik mesleğini icra etmekle birlikte 2011 yılından sonra serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğini sürdürdü. Birçok STK’da yönetim ve denetim kurulu üyeliği yapan Guguk, 2015-2018 yılları arasında AK Parti Bulancak ilçe teşkilatında çeşitli kademelerde görev aldı. 12 Nisan 2019 tarihinde Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Guguk halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Emrullah Guguk, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı oldu.
AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, ilk açıklamayı www.yildizhaber.com.tr'den Sinan Yıldız'a yaptı.

Başkan Adayı Guguk, "Cumhurbaşkanımızın tensipleri, Milletvekillerimiz Nazım Elmas, Ali Temür, İl Başkanımız Mete Bahadır Yılmaz, önceki dönem vekilimiz Kadir Aydın, İlçe Başkanımız Necati Yıldırım, belediye başkanımız Recep Yakar, teşkilatımızın desteği ve Cenab-ı Hakkın ihsanıyla partimizin Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim" dedi.

Yıldız Haber'e konuşan Başkan Adayı Guguk, "Gelinen bu süreçte bizlere güvenen, destek olan büyüklerimize, bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Adaylık sürecinde aday adayı olan diğer arkadaşlarımızı gösterdikleri gayretten, çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Şimdi teşkilatımızın her bir kademesi ile birlikte el ele gönül gönüle İlçemizde hizmetleri gece gündüz demeden sürdüreceğiz. 2004 yılından bugüne 20 yıldır İlçemizin her noktasında Ak Parti Belediyeciliğinin imzası vardır. Bundan sonrada inşallah belediyeyi tekrar kazandığımızda ekonomik, kültürel, sanatsal, sportif, çevreci kısaca her alanda yeni projelerimizle tevazu içerisinde yine milletimizin gönlünde yer etmeye, dertlere derman olmaya ve insanımızın hayır duasını almaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tekrar başta Cumhurbaşkanımız ve Milletvekillerimiz olmak üzere, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Emrullah Guguk kimdir?

1978 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde doğdu. 1996 yılında Bulancak İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. 2002 Yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Guguk, 2004 yılından itibaren muhasebecilik mesleğini icra etmekle birlikte 2011 yılından sonra serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğini sürdürdü. Birçok STK’da yönetim ve denetim kurulu üyeliği yapan Guguk, 2015-2018 yılları arasında AK Parti Bulancak ilçe teşkilatında çeşitli kademelerde görev aldı.

12 Nisan 2019 tarihinde Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan Guguk halen bu görevini sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Emrullah Guguk, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.