Havza 'YPGD' üyelerine proje eğitimi!

EĞİTİM (AA) - Anadolu Ajansı | 21.12.2023 - 12:01, Güncelleme: 21.12.2023 - 12:12 6492+ kez okundu.
 

Havza 'YPGD' üyelerine proje eğitimi!

Havza'da sosyal, ekolojik ve ekonomik alanlarda proje hazırlamak ve uygulamak amacıyla kurulan Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneği (PROGEL) üyelerine, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi verilmeye başladı.
Dernek binasında Seyit Ahmet Dikmen tarafından 5 kişilik gruplar halinde verilen eğitimde katılımcılara proje tanımı, AB yardımları ile ilgili projenin rolü, temel belgeler ve paydaş sorumlulukları, uygun performans göstergelerinin belirlenmesinin önemi ve doğrulama kaynakları ile teorik ve pratik içerik konuları anlatılıyor. PROGEL Başkanı Seyit Ahmet Dikmen, üyelere yönelik eğitimin 32 saatlik olduğunu söyledi. Türkiye ile AB arasında sürdürülmekte olan mali iş birliği ilişkileri çerçevesinde proje ve hibe sürecinin çeşitli aşamalarında görev alacak kişilere bu sürecin tanıtılmasının önem taşıdığını anlatan Dikmen, "Derneğimizin proje ekibini oluşturmak adına eğitimlerimize başlandı. İlçemize, bölgemize ve ülkemize değer katacak projeleri ortaya koymak adına bu eğitimler önemli." dedi.  
Havza'da sosyal, ekolojik ve ekonomik alanlarda proje hazırlamak ve uygulamak amacıyla kurulan Havza Yenilikçi Projeler Geliştirme Derneği (PROGEL) üyelerine, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi verilmeye başladı.

Dernek binasında Seyit Ahmet Dikmen tarafından 5 kişilik gruplar halinde verilen eğitimde katılımcılara proje tanımı, AB yardımları ile ilgili projenin rolü, temel belgeler ve paydaş sorumlulukları, uygun performans göstergelerinin belirlenmesinin önemi ve doğrulama kaynakları ile teorik ve pratik içerik konuları anlatılıyor.

PROGEL Başkanı Seyit Ahmet Dikmen, üyelere yönelik eğitimin 32 saatlik olduğunu söyledi.

Türkiye ile AB arasında sürdürülmekte olan mali iş birliği ilişkileri çerçevesinde proje ve hibe sürecinin çeşitli aşamalarında görev alacak kişilere bu sürecin tanıtılmasının önem taşıdığını anlatan Dikmen, "Derneğimizin proje ekibini oluşturmak adına eğitimlerimize başlandı. İlçemize, bölgemize ve ülkemize değer katacak projeleri ortaya koymak adına bu eğitimler önemli." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.