Hafızlık Öğrencilerine 'İslam'da Tasarruf Ahlakı ve İsraf' Semineri!

EĞİTİM 29.04.2024 - 11:41, Güncelleme: 29.04.2024 - 11:41 3737 kez okundu.
 

Hafızlık Öğrencilerine 'İslam'da Tasarruf Ahlakı ve İsraf' Semineri!

Bulancak Müftülüğü, Ayda Bir Konu Bir Konuk Projesi kapsamında önemli bir seminere ev sahipliği yaptı.
Seminerde, Bulancak Nuri Genç Hoca Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursunda Hafızlık yapan öğrencilere ‘İslam'da Tasarruf Ahlakı ve İsraf’ konulu bilgilendirme yapıldı. Seminerde konuşan Bulancak Müftülüğü Şube Müdürü Fatih Özdemir, İslam dininin her alanda tasarrufa önem verdiğini ve israfın haram olduğunu vurguladı. Seminerde, israfın bireysel ve toplumsal açıdan birçok zararı olduğuna değinildi. İsraftan kaçınmak için yapılabilecekler de öğrencilere aktarıldı. Bulancak Müftülüğü, düzenlenen programa katılan ve dinleyen öğrencilere teşekkür etti. Müftülük, bu tür programların devam edeceğini ve farklı konularda öğrencileri bilinçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.
Bulancak Müftülüğü, Ayda Bir Konu Bir Konuk Projesi kapsamında önemli bir seminere ev sahipliği yaptı.

Seminerde, Bulancak Nuri Genç Hoca Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursunda Hafızlık yapan öğrencilere ‘İslam'da Tasarruf Ahlakı ve İsraf’ konulu bilgilendirme yapıldı.

Seminerde konuşan Bulancak Müftülüğü Şube Müdürü Fatih Özdemir, İslam dininin her alanda tasarrufa önem verdiğini ve israfın haram olduğunu vurguladı.

Seminerde, israfın bireysel ve toplumsal açıdan birçok zararı olduğuna değinildi. İsraftan kaçınmak için yapılabilecekler de öğrencilere aktarıldı.

Bulancak Müftülüğü, düzenlenen programa katılan ve dinleyen öğrencilere teşekkür etti. Müftülük, bu tür programların devam edeceğini ve farklı konularda öğrencileri bilinçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.