Piraziz’de Geri Dönüşüm Ünitesi yerinde incelendi
Piraziz’de Geri Dönüşüm Ünitesi yerinde incelendi
Piraziz Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve sürdürülebilir yaşamı desteklemek amacıyla hayata geçirilen geri dönüşüm ünitesini hizmete kazandırdı.
İlçede geri dönüşüm kültürünün yaygınlaştırılması hedefiyle kurulan ünite, protokol üyelerinin katılımıyla yerinde incelendi.

İnceleme programına AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, AK Parti Piraziz İlçe Başkanı Ünal Aşık, DOA Genel Müdür Yardımcısı Emrullah Hızarcıoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Giresun İl Müdürü Murat Cavunt, Belediye Meclis Üyeleri Şaban Akdemir ve Kadir Aşık ile Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız katıldı.
Programda geri dönüşüm ünitesi hakkında bilgi alan heyet, çevreye duyarlı yatırımların ilçeye sağlayacağı katkıları değerlendirdi.
Piraziz Belediye Başkanı M. Esat Ayyıldız, daha temiz, daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Piraziz için çevre odaklı projeleri kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek, " Geri dönüşüm kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlayacak bu önemli uygulamanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi çevreyi koruma konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
Başkan Ayyıldız, çevre yatırımlarının artarak devam edeceğini belirterek, gelecek nesillere daha temiz bir Piraziz bırakmak için çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.