Ordu'da palamudun tanesi 150 liradan satılıyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2025 - 19:14, Güncelleme: 26.10.2025 - 14:04 1434+ kez okundu.
 

Ordu'da palamudun tanesi 150 liradan satılıyor

ORDU (AA) - Ordu'da son günlerde hamsinin yanı sıra avlanan palamudun tanesi 150 liradan satışa sunuldu.Balıkçılar tarafından avlanan palamutlar tezgahlarda yerini aldı. Perşembe ilçesinde palamudun tanesi büyüklüğüne göre 150 ila 300 liradan satışa sunuluyor.Balıkçı Kadir Çelik, AA muhabirine, bu sezon palamut avının oldukça az gerçekleştiğini, son günlerde az miktarda da olsa avlandığını ifade etti.Palamudun tanesini 150 ila 300 liradan satışa sunduklarını aktaran Çelik, vatandaşların palamuda ilgi gösterdiklerini belirtti.Çelik, palamudun yanı sıra hamsiyi 100, istavriti 150, mezgiti ise kilogramı 200 liradan sattıklarını kaydetti.Erdal Çamaş ise palamudu yeniden tezgahlarında satışa sundukları için mutlu olduğunu dile getirdi.

ORDU (AA) - Ordu'da son günlerde hamsinin yanı sıra avlanan palamudun tanesi 150 liradan satışa sunuldu.

Balıkçılar tarafından avlanan palamutlar tezgahlarda yerini aldı. Perşembe ilçesinde palamudun tanesi büyüklüğüne göre 150 ila 300 liradan satışa sunuluyor.

Balıkçı Kadir Çelik, AA muhabirine, bu sezon palamut avının oldukça az gerçekleştiğini, son günlerde az miktarda da olsa avlandığını ifade etti.

Palamudun tanesini 150 ila 300 liradan satışa sunduklarını aktaran Çelik, vatandaşların palamuda ilgi gösterdiklerini belirtti.

Çelik, palamudun yanı sıra hamsiyi 100, istavriti 150, mezgiti ise kilogramı 200 liradan sattıklarını kaydetti.

Erdal Çamaş ise palamudu yeniden tezgahlarında satışa sundukları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.