Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımları Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımları Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor
Giresun’da başarılarıyla dikkat çeken Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Kız ve Küçük Kız Voleybol Takımları, yaz tatilinde de çalışmalarına ara vermedi.
Geçtiğimiz yıl il şampiyonu olan ve bölge müsabakalarında Giresun’u temsil eden Küçük Kız Voleybol Takımı ile il ikincisi olan Yıldız Kız Voleybol Takımı, önümüzdeki sezon için yoğun bir antrenman programı uyguluyor.
Takımların çalışmalarına, emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Sezgi ile okulun Beden Eğitimi öğretmeni Mevlüt Bodur yaz boyunca büyük özveriyle devam etti.
Mevlüt Bodur, bu sezonki hedeflerini şu sözlerle açıkladı:
“Amacımız hem Yıldız Kız hem de Küçük Kız kategorilerinde önce il şampiyonluğu, ardından bölge ve Türkiye finallerinde Giresun’u en iyi şekilde temsil etmek. Bunun tek yolu disiplinli çalışmaktan geçiyor.”
Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Salih Sezgi ise emekliliğine rağmen çocuklardan kopamadığını belirterek, öğrencilerle antrenman yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Okul Müdürü Rıfat Özdemir de öğretmenlere teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:
“Yaz kış demeden, hiçbir maddi beklenti olmadan öğrencilerle ilgilenen, onları sporla hayata hazırlayan öğretmenlerimiz Mevlüt Bodur ve Salih Sezgi’ye şükranlarımı sunuyorum. Biz de her zaman yanlarında olacağız.”
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun voleybol takımlarının azmi ve disiplini, yeni sezonda Giresun’a büyük başarılar getirmesi bekleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.