İBB iddianamesi tamamlandı! İmamoğlu'nun 2352 yıla kadar hapsi istendi
İBB iddianamesi tamamlandı! İmamoğlu'nun 2352 yıla kadar hapsi istendi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hakkında yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan İBB iddianamesi tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek,
Yaptığı basın açıklamasında İBB iddianamesinin tamamlandığını açıkladı. Kamuoyunda büyük merakla beklenen bu dev iddianamenin yarım saat içinde mahkemeye sunulması bekleniyor.
Alınan bilgilere göre, tam üç bin 900 sayfadan oluşan iddianamede, 402 kişinin şüpheli veya ilgili kişi olarak yer aldığı belirtiliyor. Bu kapsamlı dosya, İstanbul'daki siyasi ve hukuki gündemi sarsacak nitelikte.
Ekrem İmamoğlu İçin İstenen Hapis Cezası Şaşırttı
İddianamenin en dikkat çekici detaylarından biri, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için talep edilen hapis cezası oldu. İddianamede, Başkan Ekrem İmamoğlu'nun 828 yıldan 2352 yıla kadar hapsi isteniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.